Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Anlıyorum ama bayadır erişime kapalı sanırsam bunun niye böyle olduğu hakkında bir açıklama vs yok mudur ? ve belli bir tarih ? saygılarımla.
Okuyabilirsiniz. (Discord sunucumuzda ayrıca açıklama yapıldı)

nankatsu_13

nankatsu_13

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Eski versiyonu silip yenisini kurmanız gerekiyor (merak etmeyin kayıt dosyalarınız silinmez).
Pc de herhangi bir oyunun yeni sürümünü yüklediğimizde yeni oyunda kaldığımız yerden devam etmek için önceki oyunun save dosyaları yetiyormu ? Ve biz o save dosyasına tıklayarakmı devam ediyoruz yeni oyunda yoksa oyun otomatikmi algılıyor nasıl oluyor orası ?

S

Simiego123

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Bende oyuna girerken kullanıcı adı şifreyi girdiğimde kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor ama aslında doğru neden kaynaklı olabilir acaba

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Bende oyuna girerken kullanıcı adı şifreyi girdiğimde kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor ama aslında doğru neden kaynaklı olabilir acaba
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.

Son düzenleme:
K

Kan1907

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu tarz başka bi oyun önerisi olan varmı görevli oyunlar sarıyor

A

Abcd1234

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Selam.Oyunu indordim.açtım giriş yaptığımda bana giremezsiniz dedi.Yardıçcı olursanız çok teşekkür ederim

K

keka

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunu açmak için abone olmanız gerekiyo diyo bu bir bug mı yoksa abone mi olmam gerekiyor.

Üst Alt