Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Bende hata veriyor yetkin yok diyor
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Bende hata veriyor yetkin yok diyor
Anladım bilgi için teşekkürlerŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Rica ederimAnladım bilgi için teşekkürler
Hayır, henüz açılmadı.Açıldımı?
Henüz açılmadı.acıldı mııııııı
ne zaman acılır onu söyleyebiliyormusunzHenüz açılmadı.
10 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.ne zaman acılır onu söyleyebiliyormusunz
hayırErişim engeli kalktı mı ?
Telefonda nasıl bilmiyorum fakat tekrar yüklediğinde eski save duruyor olmalıArkadaşlar bir şey sormam lazım oyunu yanlışlıkla sildim telefonu resetlemem gerekti. Save dosyası falan bulabilirmiyim nerden bulabilirim ?
0.20 sürümü için olan kayıt dosyası sitemizde mevcut. Diğer sürümler için Discord sunucumuzdaki üyelerimizden yardım alabilirsiniz.Arkadaşlar bir şey sormam lazım oyunu yanlışlıkla sildim telefonu resetlemem gerekti. Save dosyası falan bulabilirmiyim nerden bulabilirim ?
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.giriş yapamıyorum şifre veya kullanıcı adı hatası alıyorum neden ?
Anlıyorum ama bayadır erişime kapalı sanırsam bunun niye böyle olduğu hakkında bir açıklama vs yok mudur ? ve belli bir tarih ? saygılarımla.Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.