Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
K

kazanowa3535

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
here has been an error application hatası alıyorum bilen varmı

meey06

meey06

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar bir şey sormam lazım oyunu yanlışlıkla sildim telefonu resetlemem gerekti. Save dosyası falan bulabilirmiyim nerden bulabilirim ? :cry:

T

thesebara

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar bir şey sormam lazım oyunu yanlışlıkla sildim telefonu resetlemem gerekti. Save dosyası falan bulabilirmiyim nerden bulabilirim ? :cry:
Telefonda nasıl bilmiyorum fakat tekrar yüklediğinde eski save duruyor olmalı

4

4berke

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
giriş yapamıyorum şifre veya kullanıcı adı hatası alıyorum neden ?

4

4berke

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Anlıyorum ama bayadır erişime kapalı sanırsam bunun niye böyle olduğu hakkında bir açıklama vs yok mudur ? ve belli bir tarih ? saygılarımla.

Üst Alt