Şu anda Türkçe oyunlar erişime kapalı, yakın zamanda tekrar açılacaklar ve satın almadan oynamak mümkün olacak.selam satın almadan oynamak mmkün mü acaba
Şu anda Türkçe oyunlar erişime kapalı, yakın zamanda tekrar açılacaklar ve satın almadan oynamak mümkün olacak.selam satın almadan oynamak mmkün mü acaba
123456 olması lazım bir daha denyalnış şifre diyor
12345 ama hikayeye mi bağlı orayı çok hatırlamıyorum çünkü ben onu baya önce açmıştım. İlk defa görüyorum böyle bir durumu
jupter ab ben sonraki surum yazi die ole dedim 20.8 mis doru diion tşk.Eğer oraya dikkatli baksaydın 0.20.8 sürümünde ana hikayenin biteceğini ve 0.23 sürümünün Judith ile ilgili olacağını görürdün. Yani ortada bir ters köşe yok.
Rica ederim.jupter ab ben sonraki surum yazi die ole dedim 20.8 mis doru diion tşk.
Benim bir bilgim yok maalesef.Jupiter Silence dostlar tahmininizce Summertime Saga kaç güne açılır ?
Elimizden bir şey gelmiyor maalesef en kısa sürede açılacakEtkileşim verelim de şu oyunu geceye kadar açsınlar. Bağımlısıyım oğlum ben bu oyunun bi kere de türkçe oynıcam. a.ın lanaaaa
Şu anda Türkçe oyunlar erişime kapalı, yakın zamanda tekrar açılacaklar ve satın almadan oynamak mümkün olacak.Oyuna erişimim yok hatasi aliyorum oyunu açmaya calisirken nedir bunun sebebi ?
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Ben oyuna girdigimde oyuna erisiminiz yok diyor nasil cozecegim