Grimwind
Doğasever
Bir hatadan dolayı erişimler kapalı 10-15 gün içinde açılacakmışOyuna erişiminiz yoktur diyor neden acaba
Bir hatadan dolayı erişimler kapalı 10-15 gün içinde açılacakmışOyuna erişiminiz yoktur diyor neden acaba
Erişim hatası veriyor ise ;Oyuna giriş yapamıyorum sorun nedir acaba sadece bende mi böyle genel mi?
Teşekkür ederimErişim hatası veriyor ise ;
Bir hatadan dolayı erişimler kapalı 10-15 gün içinde açılacakmış
Rica ederimTeşekkür ederim
Aoa academy açık.Açık olan oyunları söyler misiniz onları oynuyalım
Midnight Paradise'da açıkAçık olan oyunları söyler misiniz onları oynuyalım
Summertime saga ne zaman açilacakAoa academy açık.
10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar toplu olarak açılacak.Summertime saga ne zaman açilacak
10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.Ne zman açılacak
Şu anda sadece Destekçi Plus üyelikleri olanlar tüm oyunlara erişebiliyor.Abone olursak girebiliyor muyuz peki yoksa yinede 10-15 gün beklememiz gerekiyo mu ?
link ćalısmiyorÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Evet, ekibimiz tarafından Türkçe çevirisi yapıldı.hocam türkce yamali mı?
teşekkurer hocam, android için linkten erişemedik yardımcı olur musunuzEvet, ekibimiz tarafından Türkçe çevirisi yapıldı.
Linklerde herhangi bir sorun görünmüyor.teşekkurer hocam, android için linkten erişemedik yardımcı olur musunuz
android yazisınin altindaki cloud mega ve gdrive linklerini denedim, hicbir sekilde beceremedim?Linklerde herhangi bir sorun görünmüyor.
• Linke tıklayın.android yazisınin altindaki cloud mega ve gdrive linklerini denedim, hicbir sekilde beceremedim?