S
Silinen üye 21802
harika bir oyun yeni güncellemeyi iple çekiyorum
yeni güncelleme bomba gibi olacakharika bir oyun yeni güncellemeyi iple çekiyorum
Bütün oyunlar için VİP mi satın almak gerekiyor ?Ekli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 30.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.18 GB
Oyun Boyutu APK: 593 MB
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Tüm Türkçe oyunlar bir hata yüzündne şuan erişime kapalılar.15-20 gün içine hepsi açılacaklardır.Hesabım olmasına rağmen oyuna giriş yapamıyorum. Nasıl çözerim bu durumu
Şuandan itibaren 15-20 gün sonra açılır.Çünkü tüm oyunların login sistemleri baştan yenileniyor.bu erişim yasağı 15 kasımda başlamış sanırım. 15 kasımdan sonra mı 10-15 gün sonra açılır demek istiyorsunuz yoksa bugünden itibaren mı 10-15 gün sonra açılacak. her yorum da 10-15 gün diye geziniyor da bu süre merak ettim ben de
Maalesef hala kesin bir tarih yok.Yanlış anlamazsanız 15 gün içinde açılacak demiştiniz 15 kasımda oldu bu olay 5 gün kalması gerekiyor...Tam tarih verebilme durumunuz varmı acaba?
Pc de herhangi bir oyunun yeni sürümünü yüklediğimizde yeni oyunda kaldığımız yerden devam etmek için önceki oyunun save dosyaları yetiyormu ? Ve biz o save dosyasına tıklayarakmı devam ediyoruz yeni oyunda yoksa oyun otomatikmi algılıyor nasıl oluyor orası ?10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar toplu olarak açılacak.
Eski oyunun save dosyası ile devam edebilirsin.Oyun algılamazsa kendin save dosyasını aktarman gerekebilir.Ve bazı oyunlarda save'ler hata veriyor o yüzden yeniden başlamak zorunda kalınıyor.Ama çoğunlukla save hatası olmuyor.Pc de herhangi bir oyunun yeni sürümünü yüklediğimizde yeni oyunda kaldığımız yerden devam etmek için önceki oyunun save dosyaları yetiyormu ? Ve biz o save dosyasına tıklayarakmı devam ediyoruz yeni oyunda yoksa oyun otomatikmi algılıyor nasıl oluyor orası ?
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.Oyunu indirdim kurdum giriş yaptığımda giriş yetkiniz bulunmamaktadır diyor. ne alaka şimdi bu
Yani bi kaç güne kadar düzelir bu problem öyle mi silip tekrar kurmam gerekecek mi pekiŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.
Şu anlık kesin bir şey söyleyemem ama yeniden indirmeniz gerekebilir.Yani bi kaç güne kadar düzelir bu problem öyle mi silip tekrar kurmam gerekecek mi peki
cadılar bayramı odetteye sahne gelmişti başka hatırlamıyorum asıl bomba 20.8de gelecek0.20.5 ile 0.20.7 arasında çok fark var mı?