Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Arkadaşlar Summertime Saga gibi çizim oyunları biliyor musunuz? Eğer varsa yazar mısınız isimlerini
Cihaza bağlı olarak oyunun açılması uzun sürebiliyor yapımcı kaynaklı bir sorun.Oyun bende çok geç açılıyor 10dk falan
https://adultoyunceviri.com/konular/summertime-saga-rehber-genel.13/ buradan yardım alabilirsiniz.iskeledeki kaptan tery altın pusula istiyor onu nasıl bulabilirim ?
Yapabildin mi kral bende de aynısı oluyorBu haraldun donatları ne oyunu silip tekrar indirdim hala donata yanlış diyor
Bu haraldun donatları ne oyunu silip tekrar indirdim hala donata yanlış diyor
karakoldaki earl ve Yumiye sormanız gerekiyor 2 side ayrı bilgi veriyor birisi neyli olacağını diğeride üstüne ne koyacağınızı söylüyor.Yapabildin mi kral bende de aynısı oluyor
Zaten öyle yapıyorum ama olmuyor yine de en başta ikisinin dediğini yapıyorum olmadı sonra hepsini denedim hiç biri de olmadıkarakoldaki earl ve Yumiye sormanız gerekiyor 2 side ayrı bilgi veriyor birisi neyli olacağını diğeride üstüne ne koyacağınızı söylüyor.
oyunu ne zaman indirdiniz ?Zaten öyle yapıyorum ama olmuyor yine de en başta ikisinin dediğini yapıyorum olmadı sonra hepsini denedim hiç biri de olmadı
Dün indirdim ama başka yerde buradakinde aradabir hata veriyordu bende aynı sürüm olan başka sitede indirdim ama burda da durum aynıymış android den oynuyorum bu aradaoyunu ne zaman indirdiniz ?
biz bu sorunu çözdük sitemizden indirmeniz gerekmektedir.D
Dün indirdim ama başka yerde buradakinde aradabir hata veriyordu bende aynı sürüm olan başka sitede indirdim ama burda da durum aynıymış android den oynuyorum bu arada
Tamamdır o zaman hızlıca direk kaldığım yere gelirim teşekkür ederimbiz bu sorunu çözdük sitemizden indirmeniz gerekmektedir.
rica ederim iyi oyunlar.Tamamdır o zaman hızlıca direk kaldığım yere gelirim teşekkür ederim
garajdan tabureyi eve girdiğinde askılıktanda küçük beyaz anahtarı al geç yazdım yapmışsındır inşallahjennynin tavan arasından üniformasını al görevinde tavan arası kilitli diyor nasıl açıca
1.bölümü bitirip ikinci bölümde tavan arasında yeni gelen eşyaları al biraz ilerle açarbaskan trumpın villasının acilmasi icin ne yapmam lazim bi türlü acılmadi