Oyunun yüklenmesi uzun sürüyor. Beklemen lazım.Sifreyi girdikten sonra yukleniyor kisminda takilip kaliyor ne yapmaliyim
AçildiTürkçe herkeze açıldı mı
alternatif linkleri deneyin.İndirim sağlanamıyor. Tarayıcı sorunu diyor. Sebebi nedir ?
windows mu andorid mi ?Yükleniyor esnasında baya bir şekilde duruyor, tıklayıncada çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nedeni nedir teşekkürler?
Bende niye kabul etmiyo pc nin dilinimi değiştirmem lazım acabaBizim bilgisayarımızın şifresi: ADULTOYUNCEVİRİ
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Bende niye kabul etmiyo pc nin dilinimi değiştirmem lazım acaba
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Neden böyle bisi oluyor nerdeyse her şeyi denedim
2gb alan bu oyunu kurmak için büyük ihtimalle yeterli olmayacaktır, daha fazla alan açmaya çalışın.2 gb alan var ama geme aynı sorun nedeni nedir ?
oyunun yapımcısı en başından tam ekran yapmadığı için tam ekran gelmez.Ekli dosyayı görüntüle 3736
Güncelleme ile bile düzelmedi yarım ekran sorunu. Tam ekrana nasıl çevirebilirim?
Tabi yapımcı hatası değilse.
Günlükte yazıyor dostumJenny nin bilgisayar şifresi ne acaba bilen biri yazabilir mi