Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Oyuna girmeye çalşırken Virtual Machine çalışmayı durdurdu hatası alıyorum niye olabilir ?
evet yeni sürümü indirip kurmanız gerekiyor. kullanıcı adı ve şifre girerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.20.01 sürümü var bende. Şuan 20.05'e güncellemek için oyunu tekrar indirip kurmam gerekiyor ve sanırım kullanıcı adı ile giriş yapmam yetiyor değil mi? Kaldığım yerden devam edecek sanırım.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Dabbie nin bir görevinde takildi kaldı oyun ,karakter diyor: gidib rüyamla ilgili onunla konuşmaliyim yanına gidiyorum oyle bir şeçeney gelmiyor lütfen yardımçı olurmusunuz
Teşekkürler rehberdem buldum karizma 5 yapmak lazımmişAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler rehberdem buldum karizma 5 yapmak lazımmiş
ADULTOYUNCEVİRİ Yazıyorum açılmıyorKÖTÜÇOCUK : Jenny'nin PC. ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim PC. (Eğer kızın PC açılmazsa günlükte ilerlemen gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım, Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.)
ekran görüntüsü atabilir misiniz ?ADULTOYUNCEVİRİ Yazıyorum açılmıyor
ADULTOYUNCEVIRI deneyin olmazssa adultoyunceviri deneyin.
ADULTOYUNCEVIRI denediniz mi ?küçük harf yazılmıyorki
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.evet I lıda denedim