Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.oyunu indirdim ancak dosyalar acılmadı sadece simge cıktı ve oyunu actığmda ise erişim engellendi uyarısı cıkıyor neden acaba
harold karakolda ama yumi evin önünde nöbet tutuyor ona nasıl sorucamkarakoldaki earl ve Yumiye sormanız gerekiyor 2 side ayrı bilgi veriyor birisi neyli olacağını diğeride üstüne ne koyacağınızı söylüyor.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.harold karakolda ama yumi evin önünde nöbet tutuyor ona nasıl sorucam
oyuna giriş cihaza bağlı uzun sürebiliyor.Oyun ilk başta giriliyor sonra yükleniyor bölümunde kaliyor bi yardim edin ya
Bi 5dk bekliyorumoyuna giriş cihaza bağlı uzun sürebiliyor.
biraz daha beklemelisin.Bi 5dk bekliyorum
saolasınbiraz daha beklemelisin.
Rica ederim iyi oyunlar.Eyvallah oldu
saolasın
Kendi pc min şifresini bulamıyorum yardım eder misin?Rica ederim iyi oyunlar.
Bizim bilgisayarımızın şifresi: ADULTOYUNCEVİRİKendi pc min şifresini bulamıyorum yardım eder misin?
Türkçe rehberler için tıkla!Kütüphane kitap görevinde dexter kitabı kaldı nerden bulabilirim
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Mia ya beklenmedik bir ziyarette bulun diyor ama ben miayı bir türlü bulamıyorum nadıl yapacağız bilgidi olan varmı?
Edit : Akşam odasına girdim ama ofa da da yoktu.
koç briget ilerliyormuu
Ne gibi bir hata alıyorsunuz ? Ekran görüntüsü atabilir misiniz ?Ben exeye Tıklayınca oyunu açamıyorum yardım lütfen
düzeldiNe gibi bir hata alıyorsunuz ? Ekran görüntüsü atabilir misiniz ?