ReckyRey
Doğasever
ne aboneliği ?bu abonelik sürelimi yoksa sınırsızmı
ne aboneliği ?bu abonelik sürelimi yoksa sınırsızmı
1 aylıktır her ay yenilemeniz gerekmektedir.destekçi paketleri parayla satılan
hayır oyun şuan herkesin erişiminde.peki summer time sega için paket almama gerek varmı
ne zaman indirdiniz ?yeni güncellemesini indirdimpaket istiyorduda
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.bide ustam rahatsız ettim kusura bakma son bir sorum var oyun acıldı ancak önceki sürümde oynadıgım saveyi çalıstırmıyor nasıl yaparım
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Danie Ile Dabbie'nin gorevperin bitirdim ama sonda Dabbie'nin odasına girdikde Danieie'nin beni durdurmasi lazım ama durdurmuyo.Rehberden bakdim Dabbie'nin rotasinda "üçlü"görevinde yazdığını tapdım olmuyor yardım ederseniz sevinirim
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Oyunu indirdim üye girişi yaptıktan sonra oyunu açmıyor direk oyundan atıyor nedeni ne olabilir.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Oyunu indirip kuruyorum ama nereye kurduğunu göremiyorum kısayolda atmıyor masaüstüne, her oynamak istediğimde tekrar mı kurmam gerekiyor yoksa hata mı yapıyorum? kayıtlar da gidiyor çünkü
linklerde bir sorun yok.Linklerin hepsi kırık oyunu indiremiyorum bı yardım edin
Linklere tıkladığında saçma sapan sitelere atıyor beni android için bir türlü indiremedim bir saattir uraşıyorumlinklerde bir sorun yok.
ay.linki geçmek için reklamı geç'e basın ardından açılan sayfayı kapatıp tekrar reklamı geç'e basın.Linklere tıkladığında saçma sapan sitelere atıyor beni android için bir türlü indiremedim bir saattir uraşıyorum