oyun şuan herkesin erişiminde.Oyun ne zaman herkese erişimine acilicak
Admin ben haroldun istediği donatı hala veremedim hepsini verdim ama hala hepsi yanlış diyor oyunda tek görev o kaldı neden öyle diyor20.5 guncellemesi geldi
oyunu ne zaman indirdiniz ?Admin ben haroldun istediği donatı hala veremedim hepsini verdim ama hala hepsi yanlış diyor oyunda tek görev o kaldı neden öyle diyor
10 gün önceoyunu ne zaman indirdiniz ?
tekrardan indirmelisin o sorun çözüldü.10 gün önce
deneyeceğim bilgi için teşekkür ederimtekrardan indirmelisin o sorun çözüldü.
rica ederim iyi oyunlar.deneyeceğin bilgi için teşekkür ederim
Erik'in yatağının altına bak.Kütüphanedeki kızın kitaplarını vermem lazım sadece erikin odasındaki kitap kaldı onu bulamıyorum nerede acaba ?
admin oyuna girdiğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor kullanıcı adımı giriyorum şifre butonuna basıyorum bu seferde kullanıcı adım kayıp oluyor neden böyle oluyor?Oyunun açılması cihaza bağlı olarak uzun sürebiliyor.
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.admin oyuna girdiğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor kullanıcı adımı giriyorum şifre butonuna basıyorum bu seferde kullanıcı adım kayıp oluyor neden böyle oluyor?
bakın bunu yorumu ben 17 gün önce felan yazmıştım diğer adminde betada olduğu için dedi ha bu arada o i,ş,ü,ı harfleri yok bendeOyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
şifrenizi değiştirip deneyin.bakın bunu yorumu ben 17 gün önce felan yazmıştım diğer adminde betada olduğu için dedi ha bu arada o i,ş,ü,ı harfleri yok bende
OLMUR İŞTE OLMUYOR ÇILDIRCAMşifrenizi değiştirip deneyin.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.OLMUR İŞTE OLMUYOR ÇILDIRCAM
adult hesabımın kullanıcı adını yazıyorum olmuyor kullanıcı adımı yazıyorum sonra şifre butonuna tıklıyorum kullanıcı adım siliniyor aynı şekilde şifremi giriyorum ardından kullanıcı butonuna tıklıyorumbu seferde şifre kayıp oluyorşifrenizi değiştirip deneyin.
vallaha yükledim kardeş oyuna girişte hani adult oyun kullanıcı ve şifremi istiyor ya kullanıcı adımı yazdım sonra şifre butonuna tıkladım bu sefer kullanıcı adım silindi oyun hala hatalı o yüzden sildimYakında buralar değerlenir yeeğnim
kullanıcı adınız silinmiyor sadece görünmüyor siz şifreyi girin giriş yapacaksınız.vallaha yükledim kardeş oyuna girişte hani adult oyun kullanıcı ve şifremi istiyor ya kullanıcı adımı yazdım sonra şifre butonuna tıkladım bu sefer kullanıcı adım silindi oyun hala hatalı o yüzden sildim