P
Psiko
Kayıtlı Üye
Redmi not 8 bu arada telefon düşük değil yaniOyun android cihazlarda cihazdan cihaza performans değişikliği gosteriyor
Redmi not 8 bu arada telefon düşük değil yaniOyun android cihazlarda cihazdan cihaza performans değişikliği gosteriyor
Sts çogu android cihazda böyle tavsiyem pc varsa pc de oynamanızRedmi not 8 bu arada telefon düşük değil yani
Teşekkürler anladımSts çogu android cihazda böyle tavsiyem pc varsa pc de oynamanız
Rica ederim iyi akşamlar.Teşekkürler anladım
yapımcı kaynaklı oyuna geç girme sorunu var biraz beklerseniz girecektir.Redmi not 8 bu arada telefon düşük değil yani
oyun şuan son sürüm.Oyun güncellendi mi ?
Yeni sürümü indirsem kayıtım gider mi ?oyun şuan son sürüm.
Hayır kayıt dosyanız oyunu silseniz bile aynı şekilde kalır.Yeni sürümü indirsem kayıtım gider mi ?
bir önceki sürümde ki kayıt dosyanızı da kullanabilirsiniz.Yeni sürümü indirsem kayıtım gider mi ?
Bir. Süre sonra atıyor ve yazılar büyük yazıldığı için pc şifresini de giremiyorumyapımcı kaynaklı oyuna geç girme sorunu var biraz beklerseniz girecektir.
Oyuna yakın zamanda güncelleme geldiği için yenisinin gelmesine daha var. 0.20.8 sürümü şu anda %9 tamamlanmış durumda.Yeni güncelleme ne zaman?
Discord sunucusunda kayit dosyalari bolumunden 20.1 save dosyasi indorebilirsin0.20.5 kurdukdan sonra 0.20.1 de kayd etdiklerimde sorun var
Tmm twkDiscord sunucusunda kayit dosyalari bolumunden 20.1 save dosyasi indorebilirsin
Rica ederim.Tmm twk
Pc. Şifresi nedir acaba oyundayapımcı kaynaklı oyuna geç girme sorunu var biraz beklerseniz girecektir.
Jenny icin KÖTÜÇOCUKPc. Şifresi nedir acaba oyunda
KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin PcPc. Şifresi nedir acaba oyunda