Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Bunu ben mobilden yazıyorum PC de ki sitede başta dedim ya oyun. Görünmüyor diye normalde mobilde sıkıntı yok görünüyor
Farklı bir siteye bakıyor olabilirsin. Çünkü siteye kayıtlı herkes oyunun konusunu ve linkleri görebiliyor.

Akn

Akn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aynen k.b ya benim hatam dalgınlığıma gelmiş hallettim teşekkür ederim

dazed

dazed

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Linkte bir sıkıntı var galiba bunu alıyorum hata olarak SQLSTATE[HY000] [2002] Resource temporarily unavailable

U

UmutSerin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bilgisayar şifrelerini yazamıyorum ne yapmam gerek

PCB

PCB

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sadece son surumu oynamak istiyorum onceki surumu bitirmistim save dosyasi var mi elinizde ?

A

apoabi22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hâlâ oyun girişinde 10-15 bekleme oluyormu acaba ona göre indireceğim

Johnnyy

Johnnyy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bilgisayarın şifresini giremiyorum kabul etmiyor mobilden oynuyorum eski sürümde giriyordu

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Bilgisayarın şifresini giremiyorum kabul etmiyor mobilden oynuyorum eski sürümde giriyordu
SUMMERTİME SAGA KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin Pc ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim Pc (Eğer kızın Pc açılmazsa günlükte ilerlemen gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım.Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.)

G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunu virüs olarak kabul ediyor açmıyor oyunu antivirüsü kapatsam dahi işe yaramıyor :(

Üst Alt