Akn
Kayıtlı Üye
Bunu ben mobilden yazıyorum PC de ki sitede başta dedim ya oyun. Görünmüyor diye normalde mobilde sıkıntı yok görünüyorLinklere ulaşabilmek için 1. sayfaya gitmen gerekiyor
Son Konular
Bunu ben mobilden yazıyorum PC de ki sitede başta dedim ya oyun. Görünmüyor diye normalde mobilde sıkıntı yok görünüyorLinklere ulaşabilmek için 1. sayfaya gitmen gerekiyor
Farklı bir siteye bakıyor olabilirsin. Çünkü siteye kayıtlı herkes oyunun konusunu ve linkleri görebiliyor.Bunu ben mobilden yazıyorum PC de ki sitede başta dedim ya oyun. Görünmüyor diye normalde mobilde sıkıntı yok görünüyor
Yok garip sorun bendeki DC den halletmeye çalışimFarklı bir siteye bakıyor olabilirsin. Çünkü siteye kayıtlı herkes oyunun konusunu ve linkleri görebiliyor.
Rica ederim.Aynen k.b ya benim hatam dalgınlığıma gelmiş hallettim teşekkür ederim
Link yönlendirme sitesinde sorun var.Linkte bir sıkıntı var galiba bunu alıyorum hata olarak SQLSTATE[HY000] [2002] Resource temporarily unavailable
ne yapmam gerekiyorLink yönlendirme sitesinde sorun var.
Şu anda yapabileceğin bir şey yok.ne yapmam gerekiyor
ne yapmam gerekiyor
discord sunucusuna katılıp kayıt dosyaları kanalından bulabılırsınsadece son surumu oynamak istiyorum onceki surumu bitirmistim save dosyasi var mi elinizde ?
androıdde gırıs ekranında hala beklıyor evetHâlâ oyun girişinde 10-15 bekleme oluyormu acaba ona göre indireceğim
Üzdüandroıdde gırıs ekranında hala beklıyor evet
SUMMERTİME SAGA KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin Pc ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim Pc (Eğer kızın Pc açılmazsa günlükte ilerlemen gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım.Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.)Bilgisayarın şifresini giremiyorum kabul etmiyor mobilden oynuyorum eski sürümde giriyordu