Son Konular
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!Oyunda victoria ile hastanede konuştuktan sonra sıfırlandı bende başa döndü neden acaba
Kullanılan packerdan kaynaklı, bu tarz paketleme uygulamalarını anti virus programları virüs olarak görebilir. yaşadığınız sorunu discord sunucumuzdaki hatalar kanalına yazarsanız yetkili kişi sizinle ilgilenecektir.Bu oyunu virüs olarak kabul ediyor açmıyor oyunu antivirüsü kapatsam dahi işe yaramıyor
evet uzun sürüyor.Oyunun açılması uzun mu sürüyor? Benimki 10dk dır açılmadı da
SUMMERTİME SAGA KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin Pc ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim Pc (Eğer kızın Pc açılmazsa günlükte ilerlemen gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım.Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.
Teşekkür ederim yardımınız içinSUMMERTİME SAGA KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin Pc ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim Pc (Eğer kızın Pc açılmazsa günlükte ilerlemen gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım.Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.)
rica ederim iyi oyunlar.Teşekkür ederim yardımınız için
Evet şu anda herkese açık durumda.artık ücret ödemeden oynayabilirmiyiz ?
eski sürümü silip konumuzdan 0.20.5 versiyonunu indirip kurabilrisiniz. (save dosyanız silinmez)0.20.1 i bitirdim yeniden başlamadan 0.20.5 nerden guncelleyebilirim
Pardon ama anlayamadım nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuzeski sürümü silip konumuzdan 0.20.5 versiyonunu indirip kurabilrisiniz. (save dosyanız silinmez)
android mi kullanıyorsunuz pc mi ?Pardon ama anlayamadım nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Androidandroid mi kullanıyorsunuz pc mi ?
anladığım kadarı ile sizde şuan 0.20.1 versiyonu yüklü 0.20.1 versiyonunu silip sitemizden 0.20.5 olan versiyonu indirip kurarsanız kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Android
Oyunu tamamen mi silmem gerekiyor yani eski sürümü 0.20.1 (eski sürümü) nasıl sileceğimi bilmiyorum.anladığım kadarı ile sizde şuan 0.20.1 versiyonu yüklü 0.20.1 versiyonunu silip sitemizden 0.20.5 olan versiyonu indirip kurarsanız kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
oyunun üstüne basılı tutup kaldıra sürükleyin.Oyunu tamamen mi silmem gerekiyor yani eski sürümü 0.20.1 (eski sürümü) nasıl sileceğimi bilmiyorum.
Tamam başkan anladım galiba kusura bakma seni de uğraştırdim silip yüklüyorum save kaliyodur inşoyunun üstüne basılı tutup kaldıra sürükleyin.
save dosyanız aynısı gibi kalır.Tamam başkan anladım galiba kusura bakma seni de uğraştırdim silip yüklüyorum save kaliyodur inş
Valla çok teşekkür ederim sağolunsave dosyanız aynısı gibi kalır