Lunael
Yetkili
bende save dosyası hata verıodu dıscord sunucusunda kayıt dosyaları kanalınan indirmiştim sende öyle yapabilirsinEski saveden devam edip save alamıyorum. Sizde de bu sorun var mı ?
Son Konular
bende save dosyası hata verıodu dıscord sunucusunda kayıt dosyaları kanalınan indirmiştim sende öyle yapabilirsinEski saveden devam edip save alamıyorum. Sizde de bu sorun var mı ?
Save dosyasını nereye atacağım peki ?bende save dosyası hata verıodu dıscord sunucusunda kayıt dosyaları kanalınan indirmiştim sende öyle yapabilirsin
androıd mı pc miSave dosyasını nereye atacağım peki ?
pc hocamandroıd mı pc mi
windows + r yap oraya %appdata% yaz sonra gır orada adultoyuncevırı dosyası olması lazım ordan oyunu bul ıcıne atpc hocam
Öyle bir klasör yok hocamwindows + r yap oraya %appdata% yaz sonra gır orada adultoyuncevırı dosyası olması lazım ordan oyunu bul ıcıne at
renpy klasoru varmıÖyle bir klasör yok hocam
Var hocam buraya atınca olacak herhalde.renpy klasoru varmı
onun ıcınde sts varsa atabılırsın orayaVar hocam buraya atınca olacak herhalde.
sts her guncellendıgınde eskı save ler hata verıyor dıscord sunucusundakı kayıtlı dosyalar bolumunden 20,1 save ındırıp devam edebılırsın20.1i sildim 20.5te hem yeniden başladım herşeye hem kayıtlı olanlar var kayıtlı olanlarda 3 kere error verdi :/
discord sunucusuna gelerek yardım kısmından yardım alabilirsinaltın pusulayı bulan varmı
Discord sunucusuna nereden erişebilirim?
Bana göre kesinlikle denemen gereken bir oyun. Ayrıca oldukça uzun bir oyun.oyunun ismini devamlı duyuyorum ama indirmeye önyargılıyım sizce indirmelimiyim arkadaşlar? hikayesi uzun mu kısa ise hiç bulaşmıyım
Ekli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 10.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.17 GB
Oyun Boyutu APK: 624 MB
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Kısa surede cozerlerlinkler mi bozuldu acaba?