Son Konular
oyunla iligilimi sorunun var ?mezar taşı açılmıyor discord biraz karışık
Evet şu anda herkesin erişimine açık durumda.Oyun betadan çıkdımı?
evetOyun betadan çıkdımı?
Oyunu silip yenisini yüklemelimiyim?Evet şu anda herkesin erişimine açık durumda.
evetOyunu silip yenisini yüklemelimiyim?
rozun yanına gidiyorum yaşlı kayıkçıyı soramıyorum şuur karı beni molaya çağırıyor altın pusula görevini yapamıyorum bir türlüoyunla iligilimi sorunun var ?
Discord sunucusuna katılıp yardım kanalından yardım alabilirsinrozun yanına gidiyorum yaşlı kayıkçıyı soramıyorum şuur karı beni molaya çağırıyor altın pusula görevini yapamıyorum bir türlü
çatı katında yüzüğü gözümden kaçırmışım alınca ilerlemeye başladım teşekkürlerDiscord sunucusuna katılıp yardım kanalından yardım alabilirsin
Rica ederim iyi oyunlar dilerimçatı katında yüzüğü gözümden kaçırmışım alınca ilerlemeye başladım teşekkürler
Herkesin erişimine açık durumda.Oyun erken erişimdemi herkese açıkmı
Ama PC de sitede oyun görünmüyor ve 5 TL yazıyorHerkesin erişimine açık durumda.
Hayır dediğim gibi oyun herkesin erişimine açık durumda.Ama PC de sitede oyun görünmüyor ve 5 TL yazıyor
İlk sayfaya giderek linklere ulaşabilirsin.Neyse artık biraz bekliyim çünkü oyun sitede görünmüyor bende
Linklere ulaşabilmek için 1. sayfaya gitmen gerekiyorOyunla ilgili hiçbirşey yok herhalde bende sıkıntı var ne link var ne oyun var