Lunael
Yetkili
Guncellemede koc briget ile ilgili birsey gelmedi diye biliyorumkoç briget ilerliyormuu
Son Konular
Guncellemede koc briget ile ilgili birsey gelmedi diye biliyorumkoç briget ilerliyormuu
Discord sunucusinda kayıt dosyalsri kismindan save dosyasi indirebilirsinYeni sürümü indirip nasıl kaldığımız yerden devam edebiliriz? Tekrar o kadar uzun süre oynamak istemiyorum
Ronda ve anesi vede lvy gelicek ama koç haknda dc ya sorduğumuzda dc çok fazla bilgi vermiyor bu nedenlede dc az buz taniyorsam süpriz yapmayı sever diye bilirimAynen koç bridget güncellemesi gelecegi dogru ama kesin sürümü belli değil
Öncelik ronda ondan sonra annie sonrs koç bridget oyle gormustum bir mesajdaRonda ve anesi vede lvy gelicek ama koç haknda dc ya sorduğumuzda dc çok fazla bilgi vermiyor bu nedenlede dc az buz taniyorsam süpriz yapmayı sever diye bilirim
Dc yaynda söyledu eski akşlatna baka bilirsin ve koç 0.21.0 de gelicegini söyleyen fan sayfasndan görmüşdümÖncelik ronda ondan sonra annie sonrs koç bridget oyle gormustum bir mesajda
Ozaman 2 guncellemeue kadar gelir 20.8 de ronda falan gelir 21.0 da koc bridget gelebilir ozamanDc yaynda söyledu eski akşlatna baka bilirsin ve koç 0.21.0 de gelicegini söyleyen fan sayfasndan görmüşdüm
Dc yaynda söyledu eski akşlatna baka bilirsin ve koç 0.21.0 de gelicegini söyleyen fan sayfasndan görmüşdüm
Bide ronda tek gelmiyorÖncelik ronda ondan sonra annie sonrs koç bridget oyle gormustum bir mesajda
Yok 0.20.8 anon un güncellemesiOzaman 2 guncellemeue kadar gelir 20.8 de ronda falan gelir 21.0 da koc bridget gelebilir ozaman
GaripBide ronda tek gelmiyor
Yok 0.20.8 anon un güncellemesi
0.20.8 güncelemesinde nadya ve bankacı kız gelicekOzaman 2 guncellemeue kadar gelir 20.8 de ronda falan gelir 21.0 da koc bridget gelebilir ozaman
0.20.8 güncelemesinde nadya ve bankacı kız gelicek
Bekleyecez ozaman artık0.20.8 güncelemesinde nadya ve bankacı kız gelicek
0.20.8 güncelemesinde nadya ve bankacı kız gelicek
ay.link sitesinden çıkamıyorum yardım edinEkli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 10.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.17 GB
Oyun Boyutu APK: 624 MB
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
ay.link sitesinde
reklam engelleyıcın varsa kapatmayı deneay.link sitesinde
Böyle kaliyorum yardım eder misinizay.link sitesinde
Kullanmıyorum zaten , Google ayarlara girip reklamlara izin de verdimreklam engelleyıcın varsa kapatmayı dene
diğer linlerdede mi aynı sorunu yasıyorsunBöyle kaliyorum yardım eder misiniz
Kullanmıyorum zaten , Google ayarlara girip reklamlara izin de verdim
Hepsi ay.link ve aynı sorundiğer linlerdede mi aynı sorunu yasıyorsun
discord sunucusuna gelip yardım albilirsinHepsi ay.link ve aynı sorun