Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
youth0fsatan size istek attım kabul edip bana mesaj atarmısınız.

bardqearl

bardqearl

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunda tam ekran yapıyorum ama ekranı komple kaplamıyor oyun böyle mi yoksa tamamen kaplayabilir miyiz

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
oyunda tam ekran yapıyorum ama ekranı komple kaplamıyor oyun böyle mi yoksa tamamen kaplayabilir miyiz
Oyun 720p olduğundan ekranda boşluk kalıyor haliyle. Yapımcıdan kaynaklı bir şey ancak büyük bir güncelleme hazırlığında olduğunu, oyunu 1080p yapmak için uğraştığını söyleyebilirim yapımcının.

bardqearl

bardqearl

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun 720p olduğundan ekranda boşluk kalıyor haliyle. Yapımcıdan kaynaklı bir şey ancak büyük bir güncelleme hazırlığında olduğunu, oyunu 1080p yapmak için uğraştığını söyleyebilirim yapımcının.
Teşekkür ederim.

E

Enesmert36

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Jannynin bilgisayar şifresi nedir lütfen

Üst Alt