youth0fsatan
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
youth0fsatan#4711
Discord hesabınızın nickini yazabilirmisiniz.
Discord hesabınızın nickini yazabilirmisiniz.
Bu oyuna benzer 2D oyunlar mevcut.Bu oyundan sonra güzel oyun bulamadım
Üstte bir çok yorumumda açıkladığım gibi oyun sadece teknik güncellemeler alıyor bu güncellemeler bittiğinde toplu halde gelicek.Rica ediyorum oyunun güncel versiyonunun siteye gelmesi gerekiyor
Duyarlılığınız için teşekkürlerÜstte bir çok yorumumda açıkladığım gibi oyun sadece teknik güncellemeler alıyor bu güncellemeler bittiğinde toplu halde gelicek.
Rica ederiz.Duyarlılığınız için teşekkürler
Discord linki atabilirmisinizYakında buralar değerlenir yeeğnim
Discord sunucumuza katılmak için tıklayın.Discord linki atabilirmisiniz
Nasıl indireceğiz tele yardım plsÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Oyun 720p olduğundan ekranda boşluk kalıyor haliyle. Yapımcıdan kaynaklı bir şey ancak büyük bir güncelleme hazırlığında olduğunu, oyunu 1080p yapmak için uğraştığını söyleyebilirim yapımcının.oyunda tam ekran yapıyorum ama ekranı komple kaplamıyor oyun böyle mi yoksa tamamen kaplayabilir miyiz
Teşekkür ederim.Oyun 720p olduğundan ekranda boşluk kalıyor haliyle. Yapımcıdan kaynaklı bir şey ancak büyük bir güncelleme hazırlığında olduğunu, oyunu 1080p yapmak için uğraştığını söyleyebilirim yapımcının.
Spoiler:Jennynin bilgisayar şifresi nedir lütfen
Şifre "KÖTÜ ÇOCUK" fakat ev arkadaşınızın günlüğünü okumanız lazım.Kızın bilgisayar şifresi ne