TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Rica ederiz iyi oyunlarşuan düzeldi gibi çok teşekkürler ilginiz alakanız için
Rica ederiz iyi oyunlarşuan düzeldi gibi çok teşekkürler ilginiz alakanız için
Bu arada discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalın da bu bu tarz save aktarımı gibi şeyler için detaylı açıklamalar ve videolar bulunmakta.onu nasıl yapacağım bi rehber filan varmı pc'den giriyorum
nasıl çözdün ustamşuan düzeldi gibi çok teşekkürler ilginiz alakanız için
Yapımcı büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyor diye biliyorum.Bildiğim kadarıyla oyunun 20.16 ya güncellenmemesinin sebebi büyük bir güncelleme gelmemesi, çok uzun zamandır 20.16 üstü yayınlanmadı yapımcı iptal mi etti projeyi yoksa hala daha çalışıyor mu durum nedir yeni güncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan var mı
Oyunu ve %appdata% klasörü içindeki ve C. klasörü içindeki oyunun isminin bulunduğu tüm dosyaları silin ama save dosyalarını yedeklemenizi öneririm. Sonra tekrar yükleyin.Ekli dosyayı görüntüle 13861
Eskiden gayet normal açılırdı böyle bir hata almaya başladım naparsam yapayım düzelmiyor
Oyunu ve %appdata% klasörü içindeki ve C. klasörü içindeki oyunun isminin bulunduğu tüm dosyaları silin ama save dosyalarını yedeklemenizi öneririm. Sonra tekrar yükleyin.nasıl çözdün ustam
Oyunda sahnelerı gecerken bı anda donup kapanıyo nasıl bu hataytı cozerım pc de oynuyorum
Oyunu ne zaman indirdiniz?kanka gırıyorum sıyah ekranda kalıyorum neden böyle oldu ya ınternet baglantısı yok ekranında gelıyorum hata bıldırıme dusuyorum yenıden
Hayır, son sürümde değil ama sitede olan sürüm ana hikayenin final verdiği sürüm. Zaten bu sürümden sonra yapımcı teknik güncellemeler getiriyor oyuna. Bizde bu teknik güncellemelerin tamamını bekliyoruz.Şu anda son sürümde mi oyun
Teşekkür ederimHayır, son sürümde değil ama sitede olan sürüm ana hikayenin final verdiği sürüm. Zaten bu sürümden sonra yapımcı teknik güncellemeler getiriyor oyuna. Bizde bu teknik güncellemelerin tamamını bekliyoruz.
Rica ederim.Teşekkür ederim
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Harold kayıp karakolun hapishane bölümündeki kadın evimizin önündeki arabada olduğundan ona Harold soramıyorum görev kaldı ne yapmam gerek
Discord hesabınızın nickini yazabilirmisiniz.Discord davetinde hata veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 13882
O görev bende de kalmıştı oyun buga girmiş olabilir.Harold kayıp karakolun hapishane bölümündeki kadın evimizin önündeki arabada olduğundan ona Harold soramıyorum görev kaldı ne yapmam gerek