Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
K

Kral Şakir

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunun galeri kısmının açılması için ana hikayenin bitmesi mi gerek?

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Kral Şakir
Yanlış hatırlamıyorsam oyunun açılabilecek bir galerisi yok, yani sahnelerden önce kayıt alman mantıklı olacaktır.

B

benq

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu açarken turbo.net adlı bir hata veriyor çözümü ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

morpheuz

morpheuz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra adult oyun çeviri giriş ekranı geliyor ve orada donuyor oyunu küçültüp tekrar açtığımda siyah ekran oluyor android 11.1 kullaniyorum

ankalor96

ankalor96

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar oyunları güncellenme veya yeni yüklenmiş oyunlara göre sıralama nasıl yapabilirim. Hep mesaja göre sıralanmış çıkıyor karşıma.

Kon

Kon

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Yeni güncelleme tahmini ne zaman gelir

Kon

Kon

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Flüt görevi nasıl yapiliyor
Flüt Görevi - Spoiler!
.
.
.
.
.
Önce sınıftaki panoya bakıp flütü hangi öğrencinin ödünç aldığına bak, onunla konuş. U şeklindeki flütü gördün ve kendin yapmaya karar verdin, haritanın en üst kısımlarında uçurumda bi çıkmaz sokağın olduğu bi yer var, oraya git, yerde biraz kereste olacak, bulamazsan çantana bak önceden almışsındır, aldıktan sonra tekrar haritaya dönüp eve git. Garaja geçip duvarda asılı olan matkabı al, atölye bölümüne bas. İyi oyunlar

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Eski sürümünde vardı ama şuan kapalı gösteriyor bende
Hile menüsünü falan kontrol et, kurabiyeleri aktive et mi ne öyle bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Oyundaki tüm sahneleri tek bir menüden izleyebiliyorsun, eğer hepsini açmazsan o ana kadar oyunda gördüklerin mevcut oluyor sadece.

Y

yusuy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Flüt yapma görevinde odunu bulduktan sonra garaja gidiyorum ama şu anda yapacak işim yok gibi bisiler diyodu nasil cözücem

bardqearl

bardqearl

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Flüt yapma görevinde odunu bulduktan sonra garaja gidiyorum ama şu anda yapacak işim yok gibi bisiler diyodu nasil cözücem
matkapta olması lazım şuan tam hatırlayamadım ama oda garajda sanırım yada alışveriş merkezinde olabilir sonra garajda sağ tarafa tıkla flütü yapıyor

K

Kemalbaba14

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ders için duşa gir diyor ama evde duş alamiyorum nasil alcam

K

Kemalbaba14

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Okuldakinden bahsediyordur muhtemelen. Tadilatta olan tuvaletin karşısından içeri girince göreceksin.
girdim kizlar giremezsin diyor sonra eve git evde duş al diyior ama evde nasil duş alicam onu bulamadim her yere tıkladım

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
girdim kizlar giremezsin diyor sonra eve git evde duş al diyior ama evde nasil duş alicam onu bulamadim her yere tıkladım
Zekanızı arttırmanız gerekiyor veya popülerlikte olabilir akşam vakitleri parka giderek orada rap yapıp popülerliği ve pc den ise zekanızı arttıra bilirsiniz.

K

Kemalbaba14

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu dexterin kütüphaneden aldigi kitap nerde

Üst Alt