Görev yöneticisinden Turbo.net'i kapatıp oyunu tekrar açın.Oyunu açarken turbo.net adlı bir hata veriyor çözümü ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Eski sürümünde vardı ama şuan kapalı gösteriyor bendeKral Şakir
Yanlış hatırlamıyorsam oyunun açılabilecek bir galerisi yok, yani sahnelerden önce kayıt alman mantıklı olacaktır.
Flüt Görevi - Spoiler!Flüt görevi nasıl yapiliyor
Hile menüsünü falan kontrol et, kurabiyeleri aktive et mi ne öyle bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Oyundaki tüm sahneleri tek bir menüden izleyebiliyorsun, eğer hepsini açmazsan o ana kadar oyunda gördüklerin mevcut oluyor sadece.Eski sürümünde vardı ama şuan kapalı gösteriyor bende
matkapta olması lazım şuan tam hatırlayamadım ama oda garajda sanırım yada alışveriş merkezinde olabilir sonra garajda sağ tarafa tıkla flütü yapıyorFlüt yapma görevinde odunu bulduktan sonra garaja gidiyorum ama şu anda yapacak işim yok gibi bisiler diyodu nasil cözücem
Okuldakinden bahsediyordur muhtemelen. Tadilatta olan tuvaletin karşısından içeri girince göreceksin.ders için duşa gir diyor ama evde duş alamiyorum nasil alcam
girdim kizlar giremezsin diyor sonra eve git evde duş al diyior ama evde nasil duş alicam onu bulamadim her yere tıkladımOkuldakinden bahsediyordur muhtemelen. Tadilatta olan tuvaletin karşısından içeri girince göreceksin.
Zekanızı arttırmanız gerekiyor veya popülerlikte olabilir akşam vakitleri parka giderek orada rap yapıp popülerliği ve pc den ise zekanızı arttıra bilirsiniz.girdim kizlar giremezsin diyor sonra eve git evde duş al diyior ama evde nasil duş alicam onu bulamadim her yere tıkladım
Abonelik numarası: L6Bv12Rbu televizyondaki sifre ve ad ne