TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Yapımcı büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyor onun çıkmasını bekliyoruz ondan sonra toplu bir şekilde siteye eklenecektir.Abi oyun mükemmel ama 0.20.20 sürümünü de çıkartsanız çok memnun kalıcam
Yapımcı büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyor onun çıkmasını bekliyoruz ondan sonra toplu bir şekilde siteye eklenecektir.Abi oyun mükemmel ama 0.20.20 sürümünü de çıkartsanız çok memnun kalıcam
Discord üzerinden soruyu soran sizdiniz sanırım ve cevap vermiştim.Birkaç tane sorum var.. Bunları bulamadım. Koç Bridget'in elemeleri nerede ve ne zaman? Resim projesi için Mia'nın resim defteri nerde? Erik'in kartlarını da bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Galeride arkada çalışan adamın çantasını bulma görevi sırasında oyun hata veriyor. Problem bir tek bende mi? öyleyse nasıl çözebilirim?
SUMMERTİME SAGAKendi bilgisayarımızın de diğer kızın bilgisayar şifresi nedir
Discord kullanamıyorum maalesef, forumdan yardım alamaz mıyım?Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Maalesef forumda yardım almanız daha zor Discord'da daha hızlı şekilde çözebilirsiniz.Discord kullanamıyorum maalesef, forumdan yardım alamaz mıyım?
Yapımcı büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyor.bu oyunun devamı çıkmayacak mı? askere gittim geldim hala çıkmamış
Nasıl giriş yapamıyorsunuz daha ayrıntılı açıklayabilirmisiniz.Oyuna şu an kimse giriş yapamıyor sebebi nedir?
İnternet ayarlarınızda '' Güvenli İnternet '' seçeneği var onu kapatıp deneyiniz.Ekli dosyayı görüntüle 13840
şöyle bir hata ve yoksaya tıkladığımızda giriş ekranına atıp internet bağlantınız yok diyor.Bu olay giriş ekranından girince oluyor hiç giriş yapılamıyor
Oyun da hile yaptınız mı önceden ve yapabiliyorsanız eski bir saveden oynamaya çalışın.discord'da yazılan hiçbir çözüm işe yaramadı aynı hata devam etmekte
Oyun da hile yaptınız mı önceden ve yapabiliyorsanız eski bir saveden oynamaya çalışın.Ekli dosyayı görüntüle 13840
şöyle bir hata ve yoksaya tıkladığımızda giriş ekranına atıp internet bağlantınız yok diyor.Bu olay giriş ekranından girince oluyor hiç giriş yapılamıyor