baştaki pembeli kadında kalıyorsa bekle birkaç dakika açılıyor.Oyun neden acılmıyor
O sürümler hikayeye pek etki yapmıyor yapımcı büyük bir güncelleme çıkaracak onu bekliyoruz.çok iyi oyun yeni sürümleri çıkmış Türkçe olarak siteye ne zaman gelir
Bekledim ama acılmıyorbaştaki pembeli kadında kalıyorsa bekle birkaç dakika açılıyor.
Büyük bir güncelleme çıkacak o çıkınca türkçe çevirisi gelecektir siteye.Güncelleme gelir mi buna
O ekranın arka planında dosyalar işleniyor bundan dolayı geç açılabilmekte. Cihazınızdan ve oyundan dolayı bu süre 10 15 dk sürebilmektedir.Bekledim ama acılmıyor
Dolabında ama görevi belli bir aşamaya getirmeyince saçma bi şekilde dolabında gözükmüyor, biraz kurcalayıp tekrar dolabına bakmayı deneyebilirsinbu dexterin kütüphaneden aldigi kitap nerde
Büyük bir güncelleme gelecek o zaman yeni bölümüyle beraber siteye türkçesi eklenecek.0.20.16 sürümü ne zaman gelir
Çok teşekkürler, uzun zamandır bekliyordum.Büyük bir güncelleme gelecek o zaman yeni bölümüyle beraber siteye türkçesi eklenecek.
Rica ederim dediğim gibi büyük güncelleme geldikten bir süre sonra siteye eklenecektir oyunun çevirisi.Çok teşekkürler, uzun zamandır bekliyordum.
Aşağıya bıraktığım konuda videolu ve yazılı anlatım mevcut, reklamları geçmene yardımcı olacaktır.indiremiyorum reklam şeyini aşamıyorum
Link atlama , oyunu nasıl indirebilirim?indiremiyorum reklam şeyini aşamıyorum