Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
H

Hokabaz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Giriş yaptıktan sonra siyah ekran veriyor

K

Kemalbaba14

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
diane süt üretimi artikmak icin açıklama yapmak istiyor diyor ama bişi demiyor konusmadan önce bişimi yapmam gerekiyor tetiklemek için

K

Kemalbaba14

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çok iyi oyun yeni sürümleri çıkmış Türkçe olarak siteye ne zaman gelir

Kon

Kon

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
bu dexterin kütüphaneden aldigi kitap nerde
Dolabında ama görevi belli bir aşamaya getirmeyince saçma bi şekilde dolabında gözükmüyor, biraz kurcalayıp tekrar dolabına bakmayı deneyebilirsin

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
indiremiyorum reklam şeyini aşamıyorum
Aşağıya bıraktığım konuda videolu ve yazılı anlatım mevcut, reklamları geçmene yardımcı olacaktır.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
indiremiyorum reklam şeyini aşamıyorum
Link atlama , oyunu nasıl indirebilirim?

Oyunun ilk sayfasında oyun konusunun altında indirme linkleri bulunacak oradan kendi platformunuz için (Pc ise Windows, Iphone harici telefonlar için Android) belirtilen linklerden birine tıklayınız o sizi ilkinde 5 saniyelik bir reklama yönlendirecek ardından butona bastığınızda yeni bir sayfa açılacak açılan sayfayı kapatınız ve tekrar 5 saniye bekleyiniz ardından tekrar butona basınız ve sizi indirmek istediğiniz oyunun dosyasına götürecek oradan İndire tıklayacaksınız ve oyun indirdiğiniz platforma indiğinde oyunu rardan çıkarıp kurulumunu tamamlamış olacaksınız. Son olarak oyuna girdiğinizde size Kullanıcı adınızı ve Şifrenizi soracak onlarıda doğru girdiğinizde oyunu oynayabilirsiniz.

C

Cevizbaba

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kullanici adi ve şifreyi yaziyorum ama giris tusuna basamiyorum :/

K

ketemless

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
adult oyun çeviri sayfasındann sonra hata veriyor yoksay diyince de intternet bağlantınız bulunmamaktadır diyor

Üst Alt