MRainb0w
Yetkili
Evet, final verdi.oyunun ana hikayesi final verdi mi?
Evet, final verdi.oyunun ana hikayesi final verdi mi?
Şu an oyun sadece teknik güncellemeler aldığı için kısa süre içinde gelmez.Devamı ne zaman gelir
Teknik güncellemelerin tamamı bittikten sonra gözden geçirilecektir şu an için net bir şey diyemiyorum maalesef.Teknik güncelleme bittiği zaman çeviri yapmayacaksınız dimi?
Diğer üç karakterin güncellemesini bekliyosunuz?
Üstteki mesajlarda bilgisini verdim.0.20.16 sürümü gelmiş tahmini ne zaman güncellenir
Devam edecek. Yapımcı oyuna güncelleme geleceğini paylaşmıştı.Oyun en son 2021 de güncelleme almış. Devam edeceğine emin miyiz ?
Gerçi ana hikaye zaten bitti ama...
Bu arada oyun aşırı iyi, göndermeler olsun hikaye olsun 10/10 Pp de oyun içi karakterden bir tanesi zaten
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.While loading <'Image' u'cookie_jar/cookie_jar_44.png'>:
File "game/scripts/locations/map/map.rpy", line 15, in <module>
File "game/scripts/core/systems/game.rpy", line 354, in main
File "game/scripts/core/systems/locations/locations.rpy", line 272, in call_screen
IOError: Couldn't find file 'cookie_jar/cookie_jar_44.png'.
Kim'in telefonuna ulaşmak için alet çantasını arayacakken oyun çöküyor.
Katılıyorum.Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
#yardım-ve-hatalar Kanalına yazabilirsiniz.Katıldım hangi kanaldan destek alabilirim? PC'den oynuyorum
Oyunun ana hikayesi hangi sürümde final verdi bilmiyorum ama ana hikaye final vereli çok oldu. Discord sunucumuza katılarak kayıt dosyası bakabilirsiniz.09 da falan oyunun bütün görevlerini bitirdiğimi hatırlıyorum o zamandan bu yana hilaye gwrçekten final mi verdi ona göre tekrar indireceğim ce 09 güncellemesinden kalma save dosyası vs var mı
Oyun sadece teknik güncellemeler aldığı için ne zaman bilemiyorum.Yeni sürüm 20.17 ne zaman gelir