KÖTÜÇOCUK olması gerek.Jenny bilgisayatının şifresi ne ???
Onlar küçük güncellemeler asıl güncellemeyi bekliyoruz o da %80 civarlarında.Oyunun 20.16 tisi çıktı ama hala buraya gelmedi size zahmet Türkçe çevirisi ne zaman yapilacak
Jennyin pc şifresi "KÖTÜÇOCUK" fakat önceden Jennyin günlüğünde ilerlemeniz gerekiyor hatırlafığım kadarıyla sayfa 9. veya 10. sayfasına kadar gelmeniz gerekiyor.Jenny'nin bilgisayarının şifresi nedir? Kitapta bulamadım ben.
Oyuna yeniden başla dediğinizde böyle siyah ekran geliyor mu yoksa sazdece kayıt dosyanızı çalıştırdığınızda mı bu tarz hata alıyorsunuz?Oyunu daha önceden oynamıştım şimdi tekrar yükleyeyim dedim ama oyuna giremiyorum kayırlı dosyalara yada yeni oyuna tıkladığım zaman hata alıyorum 2 3 defa silip yükledim gene aynısı sorun nedir acaba çözemedim?
Ekli dosyayı görüntüle 13523
yeni oyunda 3 seçenek oluyor herhangi birine tıkladığımdada oluyor galeride herhangi bir sahnehi açmak isteyincede aynı hatayı alıyorum.Oyuna yeniden başla dediğinizde böyle siyah ekran geliyor mu yoksa sazdece kayıt dosyanızı çalıştırdığınızda mı bu tarz hata alıyorsunuz?
Oyunda yapımcı kaynaklı hatalar var, normal şekilde başlarsanız bir hata vermemesi lazım.yeni oyunda 3 seçenek oluyor herhangi birine tıkladığımdada oluyor galeride herhangi bir sahnehi açmak isteyincede aynı hatayı alıyorum.
virüs programıyla alakalı bir sıkıntı olabilir mi? eksik dosya indirimesi vs. gibiOyunda yapımcı kaynaklı hatalar var, normal şekilde başlarsanız bir hata vermemesi lazım.
Eğer öyle bir problem olsa direkt oyunu açamazdınız diye tahmin ediyorum. Problem daha farklı sanki ama istiyorsanız oyunu tekrardan indirip kurabilirsiniz.virüs programıyla alakalı bir sıkıntı olabilir mi? eksik dosya indirimesi vs. gibi
O zaman yapılacak bir şey yok birde mobilden denerim.Eğer öyle bir problem olsa direkt oyunu açamazdınız diye tahmin ediyorum. Problem daha farklı sanki ama istiyorsanız oyunu tekrardan indirip kurabilirsiniz.
Siz yine dediğiniz gibi oyunu tekrar indirip kurunuz eğer hala aynı problem devam ederse bana bildiriniz.O zaman yapılacak bir şey yok birde mobilden denerim.
Şu an yapımcı sadece oyuna teknik güncellemeler getiriyor o yüzden dolayı oyunu güncellemiyoruz ama eğer oyuna yeni içerikler eklenmeye başlanırsa güncelleyeceğiz.Ne zaman güncellenecek bir bilgisi olan var mı?
bu güncellemeden sonra çevirmeye başlanır mı? 20.17.güncellemesinde bahsediyorum.Şu an yapımcı sadece oyuna teknik güncellemeler getiriyor o yüzden dolayı oyunu güncellemiyoruz ama eğer oyuna yeni içerikler eklenmeye başlanırsa güncelleyeceğiz.