Phoenix
Editör
Yapımcısı çevrilmeye değecek güncellemeler yayınlamadığından çevirisi yapılmıyor. Yeni güncellemeler aldıkça değerlendirilip çevirisi yapılır.Yeni sexs sahneleri eklendi onlar ne zaman gelir
Yapımcısı çevrilmeye değecek güncellemeler yayınlamadığından çevirisi yapılmıyor. Yeni güncellemeler aldıkça değerlendirilip çevirisi yapılır.Yeni sexs sahneleri eklendi onlar ne zaman gelir
Yapımcıdan kaynaklı genel bir hata o yüzden oyunu sık sık kayıt ederek oynamayı dene.Agalar ben oyunu oynarken aniden beni oyundan atıyor bunun çözümü nedir
Nasıl bir hata alıyorsun?Oyun neden açılmıyor.
Eski ve köklü bir oyun. Adından çokça söz ettirdi ve geniş bir hayran kitlesi var.Bu oyun niye bu kdr popüler
Nasıl bir hata alıyorsun
oyun açılmıyorNasıl bir hata alıyorsun?
Oyunun açılmadığını daha önce de yazmışsın zaten. Detay vermeden sadece oyun açılmıyor yazarsan yardımcı olamayız.oyun açılmıyor
sorunu çözebilinmi aynı hata bendede var mod dan kaynaklı diyorlaryeni araba almak için gidiyorum özel fotoğraflar almam gerekiyordu haritaya geri döndüğümde hata veriyor
yok kanka ya çözümüü yok farklı çevirici oyunlardan indirdim şu mini oyun hilesi yok koyuyorsorunu çözebilinmi aynı hata bendede var mod dan kaynaklı diyorlar
Hayır. Yapımcısı çevrilmeye değecek güncellemeler yayınlamadığından çevirisi yapılmıyor. Yeni güncellemeler aldıkça değerlendirilip çevirisi yapılır.Yeni versiyon gelicekmi?
Bildiğim kadarıyla bir kaç bug düzeltildi ve yapımcı şu an oyunu tam ekran yapmak için uğraşıyor.Şu oyun güncellemelerin de ne eklendiğini belirtirseniz sevinirim
Tamamdır teşekkürler ben bir kaç kere indirdim bu bakıyorum oyun aynı bundan öncesinden bahsediyorum o yüzden güncellemeleri açıklasalar sevinirim boş internet gitmesinBildiğim kadarıyla bir kaç bug düzeltildi ve yapımcı şu an oyunu tam ekran yapmak için uğraşıyor.