Tüm linkleri denedim tamamı çalışır vaziyette link geçmwyi başaramıyorsanız discord sunucumuzda yardım kanalına sabitlenmiş reklamları geçme videosu var onu izlemenizi öneririm.Linkler çalışmıyo yardım lazım
İstek sadece yeni çıkacak oyunlar için alıyoruz. Güncellemeler geliyor zaten oyunlara. Summertime Saga'ya gelince, oyunun çevrilmemesinin temel sebebi ana hikayesi bittikten sonra çevirmeye değer güncellemeler yayınlanmaması ve hala daha yapımcının oyunu için 1080p yapımını tamamlamamış olması.Yapımcının üzerinde çalıştığı güncelleme %80'e gelmiş. Yayınlanır yayınlanmaz çevrilir mi acaba? Genelde isteğe göre çevriliyor ancak Summertime Saga zaten popüler bi oyun bu sitede. Yoksa illa güncelleme yayınlandıktan sonraki istek mesajlarına mı bağlı acaba?
edit:
Art: %98
Posing: %79
Writing: %100
Code: %62
Zaten şimdilik çevrilmeye değer bir şey yok ama yeni güncellemede 3 farklı kadın için rota yapmış en az 2-3 saatlik oynanış çıkar oradan bence.İstek sadece yeni çıkacak oyunlar için alıyoruz. Güncellemeler geliyor zaten oyunlara. Summertime Saga'ya gelince, oyunun çevrilmemesinin temel sebebi ana hikayesi bittikten sonra çevirmeye değer güncellemeler yayınlanmaması ve hala daha yapımcının oyunu için 1080p yapımını tamamlamamış olması.
Bro 1 saat oynanış bile yok sadece sahne eklemiş bazı karakterlerle yapımcıZaten şimdilik çevrilmeye değer bir şey yok ama yeni güncellemede 3 farklı kadın için rota yapmış en az 2-3 saatlik oynanış çıkar oradan bence.
Oyunların boyutu yüksek olmadığı sürece iki farklı dosyaya bölünmüyor. Oyunu indirdiğiniz dosyadan açacaksınız.oyunu açmak için her seferinde indirdiğimiz Summertime Saga v0.20.12 - Adult Oyun Çeviri tıklıycaz. oyunu tekrar yüklüyor direk açıcak exe dosyası nerede o uda bulamadım
Oyunun ana hikayesi final yaptı zaten şu saatten sonra gözle görülür bi ilerleme olması imkansız. Zaten 3 tane yan karaktere bı iki görev ekleniyor şu an gelecek maks güncelleme o olacak. İnternet sitesinde henüz duyurulmamis bir proje var, o iki üç kızla alakalı görevleri de ekleyip o oyunu yapmaya başlar yapımcı.Şu oyun erotik oyun tarihinin en yüz karası oyunudur.
Kaç yıldır geliştiliriliyor dünyanın parasını kazanıyorlar sadece geçen sene 1 milyon dolara yakın para kazanmışlar.
Ama gözle görülür bir ilerleme yok hala.
Şaka gibi ya sitenin sahipleri adam doğru düzgün güncelleme paylaşmıyo diye çeviri yapmak istemiyor böyle bir saçmalık olabilir mi?
Siteyi tabi ki suçlamıyorum onlarda çeviri yapmak istiyor da bu oyunun açgözlü sahibinde hala iş yok.
Buna rağmen hala daha pek çok oyundan çok daha fazla kazanıyor.
Keşke tüm destekçilerini kaybetse ve oyunda yok olup gitse...Belki diğer oyunların daha fazla farkedilmesini sağlar.
Bu oyunu seven beğenen var mı bilmiyorum ama özellikle geçen yıldan sonra adam gibi yenilik ya da dişe dokunur güncelleme filan beklemesin boşuna.