Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
Commander Erwin

Commander Erwin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Neredeyse tüm 3D oyunlardan güzeldi. 2D olmasının avantajını iyi kullanmışlar, animasyonlar çok iyiydi.

A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sanırım bu oyunun yapımcısı 3 tane daha yeni oyun yapacakmış öyle bir söylenti vardı internette doğru mu bilemiyorum fakat sts bitince başka bir oyun yapma projeleri varmış öylesine yazdım herkesin haberi olsun diye

K

kanforfi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar koç birigitin notunu a+ yapan varmı birde yeni güncelleme bizim oyunun üstüne direkmi gelicek yoksa yeniden mi başlıyıcaz

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
hesap adım ve şifremle girersem kaldığım yerdem devam edebilirim ozaman dimi
Hesap adı ve şifre sadece giriş yapmak için gerekli. Yani hesabın ile kayıtlar aktarılmıyor. Ama oyunu sildiğinde kayıtlar cihazdan silinmiyor. Böylece yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarını kullanabiliyorsun.

A

Arasd0210

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Jenny nin bilgisayar sifresi ne bilen yazsin ltfn bad monsteri denedim olmadi

X

xKweazy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Önceden oyuna girebiliyordum. Ancak şimdi hesap adı ve şifre yanlış diyor. UrbanVPN indirdim ancak o da etki etmedi. Ne yapmalıyım?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Önceden oyuna girebiliyordum. Ancak şimdi hesap adı ve şifre yanlış diyor. UrbanVPN indirdim ancak o da etki etmedi. Ne yapmalıyım?
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

X

xKweazy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Bu harfler kullanıcı adım ve şifremde geçmiyor.

Üst Alt