ReckyRey
Doğasever
Hayır yok oyunun kendisi ile alakalı.Android'te tam ekran sorununun çözümü var mı?
Hayır yok oyunun kendisi ile alakalı.Android'te tam ekran sorununun çözümü var mı?
Cihazınıza bağlı olarak 5-6 dakikadan fazla sürebilir.Neden açılmıyor yükleniyor ekranında bekliyorum
Açılması lazım uzun süre beklemek gerekiyor eğer hiç açılmıyorsa telefonunda bir sorun olabilir onun dışında bilemiyorum bende uzun süre bekleyince açılıyorNeden açılmıyor yükleniyor ekranında bekliyorum
Teşekürler bide oyun güncellemeleri ile ilgili sürekli bilgi verebilecek bir pano oluşturursanız memnun oluruz teşekürler kolay gelsinTam tarih verilmedi fakat geliştirme aşaması %90'da
Bu versiyonda A+ olmuyor. Güncelleme geldiğinde oyunu tekrar indirmen gerekiyor.arkadaşlar koç birigitin notunu a+ yapan varmı birde yeni güncelleme bizim oyunun üstüne direkmi gelicek yoksa yeniden mi başlıyıcaz
teşekkür ederim uzun iş desene her seferinde üzüldümBu versiyonda A+ olmuyor. Güncelleme geldiğinde oyunu tekrar indirmen gerekiyor.
Bir sorun olmazsa eski kayıtlarından devam edebilirsin yeni oyunu yüklediğinde.teşekkür ederim uzun iş desene her seferinde üzüldüm
Bir sorun olmazsa eski kayıtlarından devam edebilirsin yeni oyunu yüklediğinde
Hesap adı ve şifre sadece giriş yapmak için gerekli. Yani hesabın ile kayıtlar aktarılmıyor. Ama oyunu sildiğinde kayıtlar cihazdan silinmiyor. Böylece yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarını kullanabiliyorsun.hesap adım ve şifremle girersem kaldığım yerdem devam edebilirim ozaman dimi
Jenny'nin bilgisayarının şifresi: KÖTÜÇOCUKJenny nin bilgisayar sifresi ne bilen yazsin ltfn bad monsteri denedim olmadi
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Önceden oyuna girebiliyordum. Ancak şimdi hesap adı ve şifre yanlış diyor. UrbanVPN indirdim ancak o da etki etmedi. Ne yapmalıyım?
Bu harfler kullanıcı adım ve şifremde geçmiyor.Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.