Rica ederim iyi oyunlareywallah dediğin gibi indirdim vpn açıldı teşşekürler yardımların için
Rica ederim iyi oyunlareywallah dediğin gibi indirdim vpn açıldı teşşekürler yardımların için
Genel olarak bu oyunun açılması uzun sürüyor.Oyuna girerken çok yavaş yüklenmesini ve açılması için en az 6 - 8 dakika bekliyorum..
Genel olarak bu oyunun açılması uzun sürüyor. Anlaşıldı o zaman bekleyerek oynayacağım..
Oyunun kendisinde bu sorunu yaşadım hem android mobilde hemde masaüstü pc'de aynı hatayı vermişti yapımcı kaynaklı bir sorun sanırım oyunun kendisinde böyle bir sorun var umarım ileride oyunun yapımcısı bu sorunu düzeltir ayrıca hafif kasmalar donmalar da oluyor geçiş hızı da yavaş düzelir ileride belki şimdilik böyle idare edeceğiz mecburenOyunu oynarken siyah ekran verip oyundan atıyor (mobil) bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum?
Internetten st saga storyline lara bakabilirsin eğer kendin çözmek istiyorsan bakma spoiler yersin sonraJenny görevinde çatı katına çıkamıyorum bu tuzak kapısı kilitli görünüyor diyor
Kullanıcı adı ve şifre Jenny'nin e-postasında yazıyor.Televizyondaki adult çeviriye nasıl gireceğiz
en sevdiğim oyuncak diyor bilgisayar şifresine bir türlü bulamadımKullanıcı adı ve şifre Jenny'nin e-postasında yazıyor.
Jenny'nin bilgisayarının şifresi: KÖTÜÇOCUKen sevdiğim oyuncak diyor bilgisayar şifresine bir türlü bulamadım
Oyunun kendisi ile alakalı.Oyun tam ekran olmuyor. Kenarlar siyahlık dolu. Discorddan da sordum. Android kullanıyorum.
Gelde şimdi oyunu yapana para bağışla onca emek göstermiş çizim oyun yapmak cidden zor iş sonra sen gel tam ekran yapmıyorum deOyunun kendisi ile alakalı.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!! Discord sunucumuzdaki #yardım kanalına yazarsan yardımcı olacaklardır.Bu Fransızca sınavında neleri işaretliyoruz
Tam tarih verilmedi fakat geliştirme aşaması %90'daYeni güncelleme ne zaman bir zaman belirtir misiniz ?
Sayfa 1 e giderseniz linkleri görebilirsiniz.Oyunu indirdim ama türkçe nasi yapacam bilmiorum buraya girdim ama ne link ne bisi var nasi yapacam biri bilgi versin