Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
bugrastar

bugrastar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna girerken çok yavaş yüklenmesini ve açılması için en az 6 - 8 dakika bekliyorum..

A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu oynarken siyah ekran verip oyundan atıyor (mobil) bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum?
Oyunun kendisinde bu sorunu yaşadım hem android mobilde hemde masaüstü pc'de aynı hatayı vermişti yapımcı kaynaklı bir sorun sanırım oyunun kendisinde böyle bir sorun var umarım ileride oyunun yapımcısı bu sorunu düzeltir ayrıca hafif kasmalar donmalar da oluyor geçiş hızı da yavaş düzelir ileride belki şimdilik böyle idare edeceğiz mecburen :)
herkese iyi forumlar dilerim.

Arslan_

Arslan_

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Televizyondaki adult çeviriye nasıl gireceğiz

M

meola147

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun tam ekran olmuyor. Kenarlar siyahlık dolu. Discorddan da sordum. Android kullanıyorum.

Escobar1945_

Escobar1945_

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu Fransızca sınavında neleri işaretliyoruz

A

Arasd0210

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indirdim ama türkçe nasi yapacam bilmiorum buraya girdim ama ne link ne bisi var nasi yapacam biri bilgi versin

Üst Alt