Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
C

cotoclysm

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
save dosyasını nasıl oyuna yükleyebilirim (pc)

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
save dosyasını nasıl oyuna yükleyebilirim (pc)
- Öncelikle indirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını indirdiyseniz o klasöre girin ve rardan çıkarttığınız dosyaları oraya atın.

S

snake281

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En kısa zamanda yeni sürümünü bekliyorum yapicak hiç bişey kalmadı

S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
arkadaşlar kaç gün önce oynuyordum bugun oyuna girdigimde şifre ve login yanlış diyor gir cık yaptım bu sitede aynı şifreyle girdim girdi..ama oyuna girerken yazdıgımda yanlış diyor...sorun nedir acaba

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
arkadaşlar kaç gün önce oynuyordum bugun oyuna girdigimde şifre ve login yanlış diyor gir cık yaptım bu sitede aynı şifreyle girdim girdi..ama oyuna girerken yazdıgımda yanlış diyor...sorun nedir acaba
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
farklı bir hesap açtım onla denedim yine açılmadı oyun....hergun girdigim oyun bugun nedense açılmıyor login ve şifre yanlış diyor

C

cansenel60

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu oynarken siyah ekran verip oyundan atıyor (mobil) bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum?

A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun normal apk oyunu gibi kullanıcı adı şifre olmadan girilebilse daha iyi olurdu bence kimse de sorun yasamazdi girerken ayrıca oyunda bazı arkadaşlar dan şikayet var donuyor takılı kalıyor hata veriyor diye umarım düzelir neyse oyun için teşekkürler

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Oyun normal apk oyunu gibi kullanıcı adı şifre olmadan girilebilse daha iyi olurdu bence kimse de sorun yasamazdi girerken ayrıca oyunda bazı arkadaşlar dan şikayet var donuyor takılı kalıyor hata veriyor diye umarım düzelir neyse oyun için teşekkürler
Çevirileri çalıp kendi çevirileriymiş gibi paylaştıkları için böyle bir koruma yöntemine başvuruldu.

A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Çevirileri çalıp kendi çevirileriymiş gibi paylaştıkları için böyle bir koruma yöntemine başvuruldu.
Sizde haklısın şimdi aynı şeyi film dizi oyun olarak yapanı da görmüştüm ama birşey soracam o şekilde hesap oluşturup yine çevirileri calmazlarmi? Bu insanlar ?

Üst Alt