- Öncelikle indirdiğiniz dosyayı RAR'dan çıkartın.save dosyasını nasıl oyuna yükleyebilirim (pc)
Ben bulamadım link verirmisiniz nerede yazıyor? Yardımcı olursanız sevinirimSave dosyaları sitede yayınlandı. İşinize yarar hangisiyse indirebilirsiniz.
Kayıt DosyalarıBen bulamadım link verirmisiniz nerede yazıyor? Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim sağolun yardımcı olduğunuz için
Ne demek, rica ederim.Teşekkür ederim sağolun yardımcı olduğunuz için
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.arkadaşlar kaç gün önce oynuyordum bugun oyuna girdigimde şifre ve login yanlış diyor gir cık yaptım bu sitede aynı şifreyle girdim girdi..ama oyuna girerken yazdıgımda yanlış diyor...sorun nedir acaba
UrbanVPN indir, Türkiye'yi seçip devam et.farklı bir hesap açtım onla denedim yine açılmadı oyun....hergun girdigim oyun bugun nedense açılmıyor login ve şifre yanlış diyor
Yapımcı kaynaklı atma sorunu var, bildirildi düzeltilecektir.Oyunu oynarken siyah ekran verip oyundan atıyor (mobil) bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum?
Çevirileri çalıp kendi çevirileriymiş gibi paylaştıkları için böyle bir koruma yöntemine başvuruldu.Oyun normal apk oyunu gibi kullanıcı adı şifre olmadan girilebilse daha iyi olurdu bence kimse de sorun yasamazdi girerken ayrıca oyunda bazı arkadaşlar dan şikayet var donuyor takılı kalıyor hata veriyor diye umarım düzelir neyse oyun için teşekkürler
Sizde haklısın şimdi aynı şeyi film dizi oyun olarak yapanı da görmüştüm ama birşey soracam o şekilde hesap oluşturup yine çevirileri calmazlarmi? Bu insanlar ?Çevirileri çalıp kendi çevirileriymiş gibi paylaştıkları için böyle bir koruma yöntemine başvuruldu.
Hesap açsalar bile koruma sistemi ile çeviri dosyalarına erişemiyorlar.Sizde haklısın şimdi aynı şeyi film dizi oyun olarak yapanı da görmüştüm ama birşey soracam o şekilde hesap oluşturup yine çevirileri calmazlarmi? Bu insanlar ?
eywallah dediğin gibi indirdim vpn açıldı teşşekürler yardımların içinUrbanVPN indir, Türkiye'yi seçip devam et.