ReckyRey
Doğasever
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki #yardım kanalına sorunu yazarsanız yardımcı olacaklardır.Bu harfler kullanıcı adım ve şifremde geçmiyor.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki #yardım kanalına sorunu yazarsanız yardımcı olacaklardır.Bu harfler kullanıcı adım ve şifremde geçmiyor.
selamlar oyunun iOS sürümü yok galiba çıkarmayı düşünür müsünüz lütfenEkli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 974 MB
Oyun Boyutu APK: 397.1 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.
Oyunun görevlerinde takılanlar Rehberler bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - ANONFILES - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 10 Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15
Apple markalı cihazlara dışarıdan uygulama yüklenemiyor.selamlar oyunun iOS sürümü yok galiba çıkarmayı düşünür müsünüz lütfen
Apple cihazlarda mağaza dışı uygulama kuramazssınız ios versiyonu mümkün değil.selamlar oyunun iOS sürümü yok galiba çıkarmayı düşünür müsünüz lütfen
Eğer leptopun şifresini soruyorusan şifre KÖTÜ ÇOCUKPink in şifresini bir kaç kere denedim şifre yanliş dior benmi yanlis yaziom yoksa sifre jennynin bilgisayarinda yazan deilmi
Hayır televizyondaki yasakli kanalin sifresiniEğer leptopun şifresini soruyorusan şifre KÖTÜ ÇOCUK
Kullanıcı adı: L6BV12R Şifre: 12345Hayır televizyondaki yasakli kanalin sifresini
Ana girişte anahtarlıkta ufak anahtar var onu alırsan tavan arasına girebilirsin.Gençler 2 sorum var LUTFEN BILEN GERJEZ CEVAPLAYANILIRMI 1- BU SURUMDE KIMSE HAMILE KALANILIYOMU KALIYOSA KIMLER
2-JENY NIN QMIGO KIYAFETLWEI TAVAN ARASINDA AMA KILITLI DIYO NADIL ALCAZ
Bence olmaması daha iyi.Gençler sizce jeny i hamile birakmalimiyim onunla ilişkiye girdikten sonra ki sahne ne yapmalıyım hamile jamlasi için SIZCE HAMILE OLMADIMI OLMAMASIMI DAHA IYI
Ağa yüzme havuzunda seviyeni sona getir öğleEkli dosyayı görüntüle 2171beyler şu bölümü geçicem diye nefes nefese kaldım biri yardım etsin şu mağradan nasıl geçicez nefes tükenmeden
Bence olmaması daha iy
Niye kiBence olmaması daha iyi.
Bebek olduğu zaman odaya gidip bisiler isteyemiyoruz diye hatırlıyorum.Niye
Niye ki
Bebek olmazsa ne isteyebiliyoruz ve hikaye ne tür değişiklikler oluyo bisey istemekten başka çocuk oluncaBebek olduğu zaman odaya gidip bisiler isteyemiyoruz diye hatırlıyorum.
Takıl kafana göre.Bebek olmazsa ne isteyebiliyoruz ve hikaye ne tür değişiklikler oluyo bisey istemekten başka çocuk olunca