Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Eric adlı şişman arkadaşıma yardım etmem lazım ve ona egay (ebay) adlı yerden +18 eşya almam lazım ama her egayi açtığımda zorla karşıma klavyem geliyor. Android kullanıcısıyım, geri tuşuna her bastığımda kapanır kapanmaz aniden klavye yine geliyor. Heryere bastım arama yapmasın diye zorla arama yapıyor. Yardım eder misiniz?
Hızlıca kapatıp alman lazım.

T

Tr0llZilla

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Summertime Saga, Milfy City gibi harita ile etkileşime geçebildiğimiz oyun önerirseniz sevinirim. (Oynadığım oyunlar Milfy City, Summertime Saga, My Cute Roomate, Midnight Paradise.)

P

Pain

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beyler ana karkterin bilgisayarının şifresi ne bilen varmı

E

emresari

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
güncellemenin devamı ne zaman gelicek oyunu bitirdik devamı için güncelleme lazım

B

Bqran216

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kütüphaneci için 3 tane kitap topladığımız kısımda ben üçünüde toplamama rağmen benden halen Dexter ın kitabını istiyor Dexter ın kitap envanterimde olmasına rağmen bunun yüzünden Fransızca görevlerine devam edemiyorum nasıl geçebilirim görevi varmı derdime dermanı olan

fenerlirix

fenerlirix

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 9

GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...

Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 974 MB
Oyun Boyutu APK: 397.1 MB

Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.

Bu oyuna ne zaman güncelleme gelir

Üst Alt