MRainb0w
Yetkili
Beyaz ekran geldiğinde Shift+G tuşuna basınız ve angle2 ayarını değiştiriniz.ses geliyor beyaz ekran veriyor
Beyaz ekran geldiğinde Shift+G tuşuna basınız ve angle2 ayarını değiştiriniz.ses geliyor beyaz ekran veriyor
Polis karakolunda olması lazım diye hatırlıyorum. Detaylı rehbere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.merhaba acaba parkta ot yakalattıktan sonra eve yi aramam söyleniyor ama hiçbir yerde yok nasıl bulabilirim ?
Karakola gitmeniz lazım.merhaba acaba parkta ot yakalattıktan sonra eve yi aramam söyleniyor ama hiçbir yerde yok nasıl bulabilirim ?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.herkese merhabalar oyunu yeni yükledim önceki saveleri sildim oyuna girdim ve kurabiyeler yazan kısma tıkladığımda resimde görülen hatayı alıyorum çözümü bilen varsa yazsın lütfen
Oyunun tüm dosyalarını silmemişsinizdir. Discord sunucumuza katılıp yazılımcımızdan yardım alabilirsiniz.herkese merhabalar oyunu yeni yükledim önceki saveleri sildim oyuna girdim ve kurabiyeler yazan kısma tıkladığımda resimde görülen hatayı alıyorum çözümü bilen varsa yazsın lütfen
Oyun teknik güncellemeler adı altında kısa kısa sürümlerle güncelleniyor. Bu yüzden birkaç sürümde bir çevirip yayınlıyoruz. Ve evet oyunu bu konu üzerinden indirip ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.Merhaba, summertime saga'nın en son güncel versiyonu gelecek mi? Oyun ücretsiz mi? Yani buradan direkt indirip oynamak mümkün mü?
Oyun teknik güncellemeler adı altında kısa kısa sürümlerle güncelleniyor. Bu yüzden birkaç sürümde bir çevirip yayınlıyoruz. Bu yüzden net bir tarih yok.yeni sürüm ne zaman geliyor?
Oyunun açılması uzun sürüyor. Açılmasını bekleyiniz.Ben giriş yapıyorum ama oyun açılmıyor sebebi nedir
Geç açılması oyunun ağır bir oyun olmasından kaynaklı, bizimle alakalı değil. Başlangıçta error veriyorsa ya login giriş sisteminde internetinizden dolayı bir hata alıyorsunuzdur ya da oyunda çok hile yaptıysanız ondan dolayı hata alıyorsunuzdur.oyunu düzeltmeniz lazım telefonda da pc de bile gec acılıyor atıyor eror veriyor acılışta birşeyler yapmanız lazım
En son ne zaman güncelleme aldığını öğrenmek için konu üzerinde yer alan paylaşılan tarih kısmına bakabilirsiniz. Yeni yazısı içinse bir şey yapmamız mümkün değil malesef.Merhaba, naçizane bir önerim olacak. Türkçe Oyunlar kısmına bastığımda hemen hemen tüm oyunların yanında yeni yazıyor halbuki eski sadece yeni versiyon çıkanlara yazılsa bu yazı nasıl olur? Bir de paylaşım tarihi altına güncelleme tarihi yazıp güncel tarihler eklense çok mu zor olur sizler için?
Fazla hile kullandınız mı?Oyunda yaklaşık 5 saat oynama sürem var, Araba Galerisi bölümünden sonra map'i açtığım zaman crash veriyor, yardımcı olabilecek var mı.
Sıkıntı oyunun dosyalarından bir tane dosya eksik, cookies_jar_44.png adlı dosya o yüzden açılmıyor dosyalar sıkıştırılmış olduğu için çözüm bulamadım, yetkiliden dönüş beklemekteyim.Fazla hile kullandınız mı?