Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
T

Tekmill

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
merhaba acaba parkta ot yakalattıktan sonra eve yi aramam söyleniyor ama hiçbir yerde yok nasıl bulabilirim ?

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
merhaba acaba parkta ot yakalattıktan sonra eve yi aramam söyleniyor ama hiçbir yerde yok nasıl bulabilirim ?
Polis karakolunda olması lazım diye hatırlıyorum. Detaylı rehbere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

E

EA19077

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
herkese merhabalar oyunu yeni yükledim önceki saveleri sildim oyuna girdim ve kurabiyeler yazan kısma tıkladığımda resimde görülen hatayı alıyorum çözümü bilen varsa yazsın lütfen

Ekli dosyalar

• resim_2022-07-02_173841489.png
    resim_2022-07-02_173841489.png
    29 KB · Görüntüleme: 20
Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
herkese merhabalar oyunu yeni yükledim önceki saveleri sildim oyuna girdim ve kurabiyeler yazan kısma tıkladığımda resimde görülen hatayı alıyorum çözümü bilen varsa yazsın lütfen
Oyunun tüm dosyalarını silmemişsinizdir. Discord sunucumuza katılıp yazılımcımızdan yardım alabilirsiniz.

H

hasanagar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba, summertime saga'nın en son güncel versiyonu gelecek mi? Oyun ücretsiz mi? Yani buradan direkt indirip oynamak mümkün mü?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
Merhaba, summertime saga'nın en son güncel versiyonu gelecek mi? Oyun ücretsiz mi? Yani buradan direkt indirip oynamak mümkün mü?
Oyun teknik güncellemeler adı altında kısa kısa sürümlerle güncelleniyor. Bu yüzden birkaç sürümde bir çevirip yayınlıyoruz. Ve evet oyunu bu konu üzerinden indirip ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

P

Pelewk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben giriş yapıyorum ama oyun açılmıyor sebebi nedir

Mersinli33

Mersinli33

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu düzeltmeniz lazım telefonda da pc de bile gec acılıyor atıyor eror veriyor acılışta birşeyler yapmanız lazım

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
oyunu düzeltmeniz lazım telefonda da pc de bile gec acılıyor atıyor eror veriyor acılışta birşeyler yapmanız lazım
Geç açılması oyunun ağır bir oyun olmasından kaynaklı, bizimle alakalı değil. Başlangıçta error veriyorsa ya login giriş sisteminde internetinizden dolayı bir hata alıyorsunuzdur ya da oyunda çok hile yaptıysanız ondan dolayı hata alıyorsunuzdur.

T

turkuazzz99

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba, naçizane bir önerim olacak. Türkçe Oyunlar kısmına bastığımda hemen hemen tüm oyunların yanında yeni yazıyor halbuki eski sadece yeni versiyon çıkanlara yazılsa bu yazı nasıl olur? Bir de paylaşım tarihi altına güncelleme tarihi yazıp güncel tarihler eklense çok mu zor olur sizler için?

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
Merhaba, naçizane bir önerim olacak. Türkçe Oyunlar kısmına bastığımda hemen hemen tüm oyunların yanında yeni yazıyor halbuki eski sadece yeni versiyon çıkanlara yazılsa bu yazı nasıl olur? Bir de paylaşım tarihi altına güncelleme tarihi yazıp güncel tarihler eklense çok mu zor olur sizler için?
En son ne zaman güncelleme aldığını öğrenmek için konu üzerinde yer alan paylaşılan tarih kısmına bakabilirsiniz. Yeni yazısı içinse bir şey yapmamız mümkün değil malesef.

B

bruhmomentu

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda yaklaşık 5 saat oynama sürem var, Araba Galerisi bölümünden sonra map'i açtığım zaman crash veriyor, yardımcı olabilecek var mı.

B

bruhmomentu

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Fazla hile kullandınız mı?
Sıkıntı oyunun dosyalarından bir tane dosya eksik, cookies_jar_44.png adlı dosya o yüzden açılmıyor dosyalar sıkıştırılmış olduğu için çözüm bulamadım, yetkiliden dönüş beklemekteyim.

Üst Alt