Bu konu üzerinden mi indirdiniz?Hiç hile yapmadım ve 1 kayıt dosyam var.
Ayırca oyunum 20.13 versiyonu.
Swiftkey klavye kullanmanızı öneriyoruz. Geri tuşuna basabilirsiniz.Androidde pc den Egay e girince klavye ekranda kalıyor aşağıya inmiyor hiç bir şey göremiyorum bunu kaldırmak mümkün mü bilen var mı
Oyunun açılması uzun sürüyor, bekleyiniz.Bende açılış ekranında kalıyo girmiyo ne yapa bilirim
Oyun teknik güncelleme adı altında kısa güncellemeler alıyor. Bizde birkaç sürüm birikmesini bekleyip öyle çevirip yayınlıyoruz.20.14 sürümü ne zaman eklenir uzun zamandır bekliyoruz
Oyunun açılması uzun sürüyor bekleyiniz.Oyun bende açılmıyor neden
Oyun ücretsizdir, indirebilirsiniz. Ayrıca oyunun bulunduğu kategoriye bakarak betada olup olmadığını anlayabilirsiniz. Oyun Betadaki türkçe oyunlar kategorisinde ise betadadır ama türkçe oyunlar kategorisinde ise ücretsizdir. Oyunlara güncelleme gelince betaya giriyorlar 1-2 ay sonra tekrar herkesin erişimine açılıyorlar.Selamlar. Bu oyun ücretsiz mi yoksa vip üyelik gerekiyor mu? Ona göre indirmek istiyorum. Birde oyunların ücretsiz veya vip istediğini belirten bir ibare var mı? Bu tarz konularda biraz cehalet sahibiyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlgi ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar ve mutlu günler dilerim.Oyun ücretsiz indirebilirsiniz. Ayrıca oyunun bulunduğu katagoriye bakarak betada olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Rica ederim, iyi oyunlar dilerim.İlgi ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar ve mutlu günler dilerim.
En son ne zaman güncellendiğini öğrenmek için konu üzerinde bulunan paylaşılan tarih kısmına bakarak öğrenebilirsiniz. Oyundan atıyorsa sizden kaynaklı bir şey olabilir. Eski bir kaydınıza dönüp tekrar deneyiniz.beyler oyun güncellendimi yani bende oyundan atıyordu o kalktımı
Summertime Saga TV şifresiBilgisayarın şifresi ne
Bide televizyondaki üyelik kaydı ne