Google drive linklerimizde genel bir sorun var diğer linklerden indiriniz.Android linkler kırık ?
Pcnin şifresi nneSummertime Saga TV şifresi
Abonelik numarası: L6Bv12R
Şifre: 12345
SUMMERTİME SAGAPcnin şifresi nne
Pcnin şifresi nne
EywSUMMERTİME SAGA
KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin Pc
ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim Pc
(Eğer kızın Pc açılmazsa günlükte ilerlemen gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım.Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.)
Rica ederim.
Yapımcı teknik güncelleme adında kısa güncellemeler yayınladığı için birkaç sürümde bir çevirip yayınlıyoruz.krall yeni sürüm geldi o gelirmi acaba saolun
Eski sürümü oynayamazsınız malesef. Uygun kayıt dosyası bulmanız lazım. Discord sunucumuzdaki kayıt dosyalarınız kanalına bakabilirsiniz bBen en son sürümü olan 0.20.14 ü indirmiştim sonra bu sürümü indirip bunu oynamak istedim ama bir dünya hata verdi eski sürümünü oynatmaya izin vermiyor yeni sürümle ilgili olan dosyaları nasıl silebilirim? (Oyunu pc de oynuyorum)
Sadece böyle diyor ve hiçbiryere gidemiyorum ne yapmalıyım
Merdivenlere falan tıklayamıyor musunuz hiç?Sadece böyle diyor ve hiçbiryere gidemiyorum ne yapmalıyım
Fotoğrafta olanı diyor yine sadece müzik odasına girebiliyorum orada da hiçbişey yokMerdivenlere falan tıklayamıyor musunuz hiç?
Bir şeyi eksik yapıyorsunuzdur. Hata olduğunu düşünüyorsanız eski bir saveinize dönüp deneyin.Fotoğrafta olanı diyor yine sadece müzik odasına girebiliyorum orada da hiçbişey yok