MRainb0w
Yetkili
Hatayı tam olarak atabilirseniz yardımcı olmaya çalışacağız.ben oyunu bilgisayarda oynuyorum hileyle işim yok olmaz olamaz. yaklaşık 5-6 dakika sonra hatanın resmini Atacağım
Hatayı tam olarak atabilirseniz yardımcı olmaya çalışacağız.ben oyunu bilgisayarda oynuyorum hileyle işim yok olmaz olamaz. yaklaşık 5-6 dakika sonra hatanın resmini Atacağım
Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınızın kanalının açıklama kısmında yazıyor.önceki save dosyalarıma nasıl ulaşacağım
Hala seçilebiliyor. Eski kayıtlarınızdan dolayı çıkmamış olabilir. Hilelerden trans yapabilirsiniz.oyunda parti de evenin trans olup olmamasını seçiyorduk şimdi çıkmadı nedenini nedir bilen varmı
hileler nereden açılıyorHala seçilebiliyor. Eski kayıtlarınızdan dolayı çıkmamış olabilir. Hilelerden trans yapabilirsiniz.
Oyun içindeki telefonda wifi simgesine tıklayarak açabilirsiniz.hileler nereden açılıyor
Orada bir değişiklik yok hala seçebilirsiniz.oyunda parti de evenin trans olup olmamasını seçiyorduk şimdi çıkmadı nedenini nedir bilen varmı
ESC tuşuna bastığınızda sağ bölümde de hileler var.hileler nereden açılıyor
Bu hatayı ne yaptığınızda alıyorsunuz?böyle bir hata alıyorum çözümünü bilen varmı
oyunda yatıyorum bu hatfa sonu ne yapmalıyım dedikten sonra bu hata çıkıyorBu hatayı ne yaptığınızda alıyorsunuz?
Çok fazla hile kullanmış olabilir misiniz?oyunda yatıyorum bu hatfa sonu ne yapmalıyım dedikten sonra bu hata çıkıyor
sadece zaman atlama hilesini kullandımÇok fazla hile kullanmış olabilir misiniz?
Eski bir kaydınıza dönüp tekrar dener misiniz?sadece zaman atlama hilesini kullandım
eski kaydıma döndüğümde böyle bir sorun çıkmıyorEski bir kaydınıza dönüp tekrar dener misiniz?
O zaman yaptığınız hileden dolayı olmuş olabilir. Eski kayıt dosyanızdan devam ediniz.eski kaydıma döndüğümde böyle bir sorun çıkmıyor
Şu anki kayıt dosyanız hasar görmüş. Farklı bir kayıt dosyasından devam etmeniz gerekiyor.eski kaydıma döndüğümde böyle bir sorun çıkmıyor
ne yapmaliyim
Oyun açılırken shift+G tuşuna basılı tutun sonra da sol üstte angle2 olanı seçip oyunu yeniden açın.ses geliyor beyaz ekran veriyor