Lunael
Yetkili
Bu da genelde 4 sürümde bir oluyor.
Kapatma yeri olması lazım dikkatli okumayı deneyin.Hocam telefondan hileleri açdım kod yazma yerinden çıkamıyorum oyunu kapayıp açsamda orda kalıyorum çözümü varmıdır
Kapatmak için bir şey yazmanız gerekiyor.Verileri sıfırlıyorum oyunun yinede burdan başlatıyor yokmu bunun çözümü?
Bulup söylerseniz sevinirimKapatmak için bir şey yazmanız gerekiyordu.
exit yazmayı dene.Bulup söylerseniz sevinirim
Xd ben leave yazdım olmadı exit yazınca oldu teşekkür ederimexit yazmayı dene.
Rica ederim.Xd ben leave yazdım olmadı exit yazınca oldu teşekkür ederim
Yapımcı tarafından getirilen güncellemeler sadece teknik güncellemeler olduğu için en az 2-3 sürüm birikmesini bekliyoruz.Neden 1 senede bir güncelleme geliyo bu oyuna hemde bu kadar ilgi gören bi oyun ken GTA 6 ya döndü djdhdhsbfb
Normalde böyle bir hata almamanız lazım. Hileleri fazla kurcalamış olabilir misiniz?herkese merhabalar oyunu bu siteden indirdim setupa basıp başlattım lakin kurabiyeler kısmına tıklayınca hata veriyor(ne yazdığını unuttum) yoksay veya başka bir tuşa bassam da olmuyor mecburen oyunu kapatmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen varsa lütfen cevap yazsın
ben oyunu bilgisayarda oynuyorum hileyle işim yok olmaz olamaz. yaklaşık 5-6 dakika sonra hatanın resmini AtacağımNormalde böyle bir hata almamanız lazım. Hileleri fazla kurcalamış olabilir misiniz?