Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Vallaha ne diyeceğimi bilemiyorum. Kelimeler kifayetsiz. Gerek göndermeler, gerek, hikayesi...
Uyan Samurai ! Klise seni bekliyor. :D 1 Gb boyutu olan bir oyundan bu kadar kalite beklemezsin ama, oyun sizi fena kapak edecek :D

A

Arteas71

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam telefondan hileleri açdım kod yazma yerinden çıkamıyorum oyunu kapayıp açsamda orda kalıyorum çözümü varmıdır

A

Arteas71

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Verileri sıfırlıyorum oyunun yinede burdan başlatıyor yokmu bunun çözümü?

B

Buraksonmez610

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Neden 1 senede bir güncelleme geliyo bu oyuna hemde bu kadar ilgi gören bi oyun ken GTA 6 ya döndü djdhdhsbfb

Moderatörün son düzenlenenleri:
Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
Buraksonmez610 oyun kısa kısa teknik güncellemeleri adı altında güncelleniyor. Ama bunlar çok kısa olduğu için biz de birkaç sürümde bir çevirip yayınlıyoruz.

E

EA19077

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
herkese merhabalar oyunu bu siteden indirdim setupa basıp başlattım lakin kurabiyeler kısmına tıklayınca hata veriyor(ne yazdığını unuttum) yoksay veya başka bir tuşa bassam da olmuyor mecburen oyunu kapatmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen varsa lütfen cevap yazsın:(

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
herkese merhabalar oyunu bu siteden indirdim setupa basıp başlattım lakin kurabiyeler kısmına tıklayınca hata veriyor(ne yazdığını unuttum) yoksay veya başka bir tuşa bassam da olmuyor mecburen oyunu kapatmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen varsa lütfen cevap yazsın:(
Normalde böyle bir hata almamanız lazım. Hileleri fazla kurcalamış olabilir misiniz?

Üst Alt