Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Summertime saga save dosyası yokmu? Onuda varsa yayınlarsanız süper olur %100 save dosyası full bütün oyun bitmiş ve karakterlerin kilidi açılmış bi şekilde :) oyun için teşekkürler bu arada emeğe saygı

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$

Ekli dosyalar

• IMG_20200820_222509.jpg
    IMG_20200820_222509.jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 115
K

Kofiserkan

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Bilgisayar şifresi nedir acaba

A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Üyelerimiz discord'da kendi save dosyalarını paylaşıyor, burada beden paylaşılmadığı hakkında bir bilgim yok. ??
Mesela discord dan birisinden save dosyasını atmasını rica edip save dosyayı ordan alıp buraya ekleseler çok iyi olurdu basit yöntem hemde discord'a gelmeye de gerek kalmaz kaldı ki ben discord kullanmıyorum üşeniyorum da şimdi hesap açıp oraya gelmeye :)

A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Laptop'ım yada Tablet'im olsa daha iyi oynardım
Android mobilde nedense ara sıra donmalar oluyor çoğu oyunda durum bu halbuki telefon sürümü 5.0.0 fakat daha yüksek sürüm istiyorsa işler değişir

A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 2171beyler şu bölümü geçicem diye nefes nefese kaldım biri yardım etsin şu mağradan nasıl geçicez nefes tükenmeden
Hocam eğer çözümünü bulamadiysan benim yaptığım gibi youtube dan bakabilirsin summertime saga aqua storyline, jenny storyline, debbie storyline, gibi gibi ama dikkat et kendin çözmek istiyorsan spoiler yeme sonra şimdiden uyaralım:)

S

sdkkrgdk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Diane ye kitabı verdim ama 31 çekmem lazım da takılı kaldı ilerlemiyor ne yapmam gerekir

Derezzerd

Derezzerd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Summertime saga save dosyası yokmu? Onuda varsa yayınlarsanız süper olur %100 save dosyası full bütün oyun bitmiş ve karakterlerin kilidi açılmış bi şekilde :) oyun için teşekkürler bu arada emeğe saygı
Save dosyaları sitede yayınlandı. İşinize yarar hangisiyse indirebilirsiniz. :)

D

dogadeniz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyuna dün girdim. bu gün giremiyorum kullanıcı adı yada şifreniz yanlış diyor. defalarca kontrol ettim yanlışmı yazıyorum diye. ama doğru yazıyorum

S

slayer2001

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
PC'den giriyorum şifre yanlış diyor. Androidden giriyorum giriş yap'a basıyorum hiçbir şey olmuyor fakat kayıt ol butonu çalışıyor. Napmam lazım anlamadım.

Üst Alt