SkyCloud26
Kayıtlı Üye
Kötüçocukaga şu kızın bilgisayarının şifresi ne valla bulamadım ya
Kötüçocukaga şu kızın bilgisayarının şifresi ne valla bulamadım ya
Discord sunucumuzdaki "#kayıt-dosyalarınız" kanalında bulabilirsin.Summertime saga save dosyası yokmu? Onuda varsa yayınlarsanız süper olur %100 save dosyası full bütün oyun bitmiş ve karakterlerin kilidi açılmış bi şekilde oyun için teşekkürler bu arada emeğe saygı
KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin PcBilgisayar şifresi nedir acaba
Benim anlamadığım burada neden yayınlamıyorsunuz save dosyasını?Discord sunucumuzdaki "#kayıt-dosyalarınız" kanalında bulabilirsin.
Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!
Discord kullanmayanlar var çünkü birde sırf save dosyası için hesap açmak istemeyenler de olacakDiscord sunucumuzdaki "#kayıt-dosyalarınız" kanalında bulabilirsin.
Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!
Üyelerimiz discord'da kendi save dosyalarını paylaşıyor, burada beden paylaşılmadığı hakkında bir bilgim yok. ??Discord kullanmayanlar var çünkü birde sırf save dosyası için hesap açmak istemeyenler de olacak
Mesela discord dan birisinden save dosyasını atmasını rica edip save dosyayı ordan alıp buraya ekleseler çok iyi olurdu basit yöntem hemde discord'a gelmeye de gerek kalmaz kaldı ki ben discord kullanmıyorum üşeniyorum da şimdi hesap açıp oraya gelmeyeÜyelerimiz discord'da kendi save dosyalarını paylaşıyor, burada beden paylaşılmadığı hakkında bir bilgim yok. ??
Hocam eğer çözümünü bulamadiysan benim yaptığım gibi youtube dan bakabilirsin summertime saga aqua storyline, jenny storyline, debbie storyline, gibi gibi ama dikkat et kendin çözmek istiyorsan spoiler yeme sonra şimdiden uyaralımEkli dosyayı görüntüle 2171beyler şu bölümü geçicem diye nefes nefese kaldım biri yardım etsin şu mağradan nasıl geçicez nefes tükenmeden
Garajdan tabure alıp dene.Jenny görevinde çatı katına çıkamıyorum bu tuzak kapısı kilitli görünüyor diyor
Save dosyaları sitede yayınlandı. İşinize yarar hangisiyse indirebilirsiniz.Summertime saga save dosyası yokmu? Onuda varsa yayınlarsanız süper olur %100 save dosyası full bütün oyun bitmiş ve karakterlerin kilidi açılmış bi şekilde oyun için teşekkürler bu arada emeğe saygı
Yetkililere bildirildi bir kaç saat içinde düzelecektir.oyuna dün girdim. bu gün giremiyorum kullanıcı adı yada şifreniz yanlış diyor. defalarca kontrol ettim yanlışmı yazıyorum diye. ama doğru yazıyorum
Geçici bir sorun var, düzeltilecektir.PC'den giriyorum şifre yanlış diyor. Androidden giriyorum giriş yap'a basıyorum hiçbir şey olmuyor fakat kayıt ol butonu çalışıyor. Napmam lazım anlamadım.
İki platformdaki giriş problemi de çözüldü. Ek olarak site Bad Gateway hatası veriyordu, o da çözüldü. İlginize teşekkürler.Geçici bir sorun var, düzeltilecektir.