Mobil mi?Oyunu indirdim giriş yaptım adult oyun logosuyla karşılaştım 2 dk'dır bekledim açılmadı Çözümü olan?
Türkçe ve oyuna girdiğinizde bölüm seçme bulunuyor.Türkçe demi birde save varmı acaba ?
Oyun biraz ağır, açılması için beklemen lazım.Androidden indirdim ve oyunu açtığımda Adult oyun çeviri yazısı ve bir kadın rssmi var. Burdan daha da ilerlemiyor.sebebi ned!r?
Save dosyası kullanıyorsanız hata alabiliyor olabilirsiniz. Şifreler zaten büyük harflerle yazılacak küçük harflerle değil. Oyun için Swift Klavye kullanmanızı öneriyoruz.Slm arkadaşlar oyun sadece dövüş hocası ile konuşurken oyun hata veriyor o kısmı oynayamıyorum birde şifreleri kabul etmiyor şifreler büyük harf olarak yazıyor küçük yazmıyor
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar odasına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.Slm arkadaşlar oyun sadece dövüş hocası ile konuşurken oyun hata veriyor o kısmı oynayamıyorum birde şifreleri kabul etmiyor şifreler büyük harf olarak yazıyor küçük yazmıyor
Pine Falls, The AwakeningBu oyun gibi sex sahnelerinde ses olan başka oyunlar var mı tavsiye edebileceğiniz? 3D tercihim
Belli değil henüz, güncellenme aşamasında.Yeni sürüm ne zaman gelir acaba
Linkler sorunsuz çalışıyor.link bozulmuş windows olan linkler açılmıyor