Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
I

ibotimew51

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar indirdim ve açtım. oyun adult sekmesi gözükmeden açıldı ve ingilizceydi. yardım edin

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
ibotimew51 Bu konudan indirdiğinize emin misiniz? Oyunun İngilizce konusundan indirmiş olmalısınız.

S

Sorasekai

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Androidden indirdim ve oyunu açtığımda Adult oyun çeviri yazısı ve bir kadın rssmi var. Burdan daha da ilerlemiyor.sebebi ned!r?

Y

yenibiri

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Slm arkadaşlar oyun sadece dövüş hocası ile konuşurken oyun hata veriyor o kısmı oynayamıyorum birde şifreleri kabul etmiyor şifreler büyük harf olarak yazıyor küçük yazmıyor

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Slm arkadaşlar oyun sadece dövüş hocası ile konuşurken oyun hata veriyor o kısmı oynayamıyorum birde şifreleri kabul etmiyor şifreler büyük harf olarak yazıyor küçük yazmıyor
Save dosyası kullanıyorsanız hata alabiliyor olabilirsiniz. Şifreler zaten büyük harflerle yazılacak küçük harflerle değil. Oyun için Swift Klavye kullanmanızı öneriyoruz.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar odasına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.

G

ghostmustang

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyun gibi sex sahnelerinde ses olan başka oyunlar var mı tavsiye edebileceğiniz? 3D tercihim

T

Theelias

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar bütün bölümleri bitirdim sadede Koç bridget kaldı onu nasıl geçeceğim bir de yeni güncelleme ne zaman gelecek

Y

yhgo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
20.9 da bitirdim 20.12 de ilk olarak ne yapmam lazım görevler gözükmüyor

Üst Alt