Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
Y

yenibiri

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Slm arkadaşlar oyunu çevirenlerin yardımcı olanlara çok teşekkür ederim sizden ricam park taki rap müzik olayını çözemedim bir türlü nasıl olacak bilgisi olan varmı

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Biri link atabilirmi link bozuk , linklere tıklıyom 5 saniye bekleyip linke git tıklıyorum indirme sayfası cıkmıyor

S

Silinen üye 28892

Biri link atabilirmi link bozuk , linklere tıklıyom 5 saniye bekleyip linke git tıklıyorum indirme sayfası cıkmıyor
Direkt indirme bağlantısını veremiyoruz. Bir şekilde reklamları geçip indirme bağlantısına ulaşmanız gerek. Aşağıdaki adımları uygulayın ;

• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)

• Tekrar butona basın.

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Direkt indirme bağlantısını veremiyoruz. Bir şekilde reklamları geçip indirme bağlantısına ulaşmanız gerek. Aşağıdaki adımları uygulayın ;

• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)

• Tekrar butona basın.
Yaptım çok kez olmadı

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Son çare, ilgili öğretici videoyu izlemek için Buraya Tıklayın.
bu reklam site olayını biliyorum iki kez tıklıyorum geri dönüp tekrar deniyorum reklam siteleri çıkıyor bide bildirim.eu sitesi hep açılıyor ama sitelerde

Hmmm… Bu sayfaya ulaşılamıyor yazıyor .​

siz tıkladığınızda indirme sayfası açılıyor mu

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
tamam şimdi çözüldü ama yani ne alaka onu anlamadım önceden vpn kullanmıyordum indirirken şimdi vpn kullanarak girebiliyorum indirme linkine

3

31abikardes31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu yükledim kullanıcı adı ve şifre girdim,fakat giriş yap butonuna basınca olmuyor neden?

S

Silinen üye 28892

Oyunu yükledim kullanıcı adı ve şifre girdim,fakat giriş yap butonuna basınca olmuyor neden?
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.

Y

yenibiri

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun harika ama benim sorunum bilgisayar şifreyi kabul etmiyor yazdığım halde şifre nedir bilen varmı şifre COOKİES DEĞİLMİ kücük harf de yazamıyorum

E

emreemir

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
20.9 UN ÜZERİNE BU 20.12 EKLENEBİLİYOR MU, NASIL GÜNCELLİCEM BUNU

Üst Alt