Summertime kalitesinde 2D var mı peki hocam?Pine Falls, The Awakening
Innocent Witches, What a LegendSummertime kalitesinde 2D var mı peki hocam?
Direkt indirme bağlantısını veremiyoruz. Bir şekilde reklamları geçip indirme bağlantısına ulaşmanız gerek. Aşağıdaki adımları uygulayın ;Biri link atabilirmi link bozuk , linklere tıklıyom 5 saniye bekleyip linke git tıklıyorum indirme sayfası cıkmıyor
Yaptım çok kez olmadıDirekt indirme bağlantısını veremiyoruz. Bir şekilde reklamları geçip indirme bağlantısına ulaşmanız gerek. Aşağıdaki adımları uygulayın ;
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
bu reklam site olayını biliyorum iki kez tıklıyorum geri dönüp tekrar deniyorum reklam siteleri çıkıyor bide bildirim.eu sitesi hep açılıyor ama sitelerdeSon çare, ilgili öğretici videoyu izlemek için Buraya Tıklayın.
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.Oyunu yükledim kullanıcı adı ve şifre girdim,fakat giriş yap butonuna basınca olmuyor neden?
Hangi şifreden bahsediyorsunuz?oyun harika ama benim sorunum bilgisayar şifreyi kabul etmiyor yazdığım halde şifre nedir bilen varmı şifre COOKİES DEĞİLMİ kücük harf de yazamıyorum
Bu bilgisayardan ve ayrıca laptop ta şifre yazıyorum gözükmüyorHangi şifreden bahsediyorsunuz?
Kendi bilgisayarımızın şifresi ADULTOYUNCEVİRİ büyük harflerle yazacaksınız. Ayrıca oyun için Swift klavye kullanmanızı öneriyoruz.Bu bilgisayardan ve ayrıca laptop ta şifre yazıyorum gözükmüyor
Cihazınızda olan oyunu silip, yeni sürümü yüklemelisiniz.20.9 UN ÜZERİNE BU 20.12 EKLENEBİLİYOR MU, NASIL GÜNCELLİCEM BUNU