Anladım teşekkürler,artık hangisi olursa onu deniycemDediğim gibi ya sıfır oyun oynayacaksın ya da 20.9'dan kalan düzgün bir kayıt dosyası bulacaksın illa 20.9 olmak değil 1-2 ilerideki sürümden de (20.10/20.11 sürümü) kayıt dosyası alabilirsin. Sana önerim bulabilirsen 20.9 veya 20.10 sürümünden kayıt dosyası bulman.
Bu hata giderildi tekrar indirmek zorundasınız.admin merhaba roxxy ile plaj partisinden hata veriyor sürekli. o bölümü yapamıyoruz hata bildir dedim bi 10 defa ama düzelmedi hala. yardımcı olabilirmisiniz
onun için bir güncelleme gelecektirMerhabalar, 20.12 versiyonu oynuyorum da bu hastanedeki doktor Priya'ya nasıl rapor vereceğim? Hapları kullanıp seviştiktikten sonra yanına gidiyorum ama herhangi bir şey çıkmıyor? Nasıl ilerleyecek bu kısım?
Hayır eski telefonunuzdan save dosyanızı aktarıp kullanmanız lazım.Eski telefonumda çok ilerlemiştim
Aynı hesapla girince kaldığım yerden devam ediyor muyum
İlk önce tepedeki oyuktan odun alman lazım sonra garaja götürüp flütü yaptıktan sonra hocaya götüreceksiniz.flüt görevini yapamıyorum. Neden acaba ?
evet uzun ana hikaye bitti şimdi karakterlerin hikayelerini yapıyor.en son fabrikaya giderken arkadan ruslar geliyodu oyun bitiyodu güncelleme geldi mi geldiyse uzun mu?
Onun hikayesi tamamlanmadığı için öyle diğer güncellemelerde tamamlanacak.güç zeka karizma beceri her şey full ama koç bridgetten a+ alamıyorum neden acaba ??
peki aqua görevi içinde geçerli mi ?Onun hikayesi tamamlanmadığı için öyle diğer güncellemelerde tamamlanacak.
Aqua görevi derken hangi görevi?peki aqua görevi içinde geçerli mi ?
Deniz kızı yemi kaçırıyor sonra dalıyoruz ya çar orda geri çıkıyor. Orda ne yapabilirim ?Aqua görevi derken hangi görevi?
Summertime Saga Rehber - Genel - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman burada bütün görevlerin yapılışı var. Aqua'nın rotasına bakıp görebilirsin.Deniz kızı yemi kaçırıyor sonra dalıyoruz ya çar orda geri çıkıyor. Orda ne yapabilirim ?