Virüs programınızın devre dışı olduğundan emin olun ve oyunu açtığınızda şifrenizi girdikten sonra biraz bekletmesi normaldir ilk açılışta.oyun bende açılmıyor bilgisiyardan indirdim tıklıyorum hiçbirşey olmuyor
Yapımcı, çizimleri 4:3 çerçeve oranında yaptığı için tam ekran maalesef olmuyor. Bunun için Tech Update üzerinde çalışıyor zaten 16:9 olacak oyun.Ekli dosyayı görüntüle 9332Admin oyun tam ekran olmuyor ayarlardan tam ekran yapıp tekrar girdim olmadı napcam
Peki bu durumda illa yeniden sıfır oyunmu açmam lazım ?Maalesef durum böyle.
Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız odasında mevcut indirip deneyebilirsiniz ama bazen yapımcıdan kaynaklı olarak eski kayıt dosyaları çalışmayabiliyor.Son güncellemeden sonrası için kayıt dosyası atabilir misiniz admin maalesef ben kayıt dosyamı kaybettim
Edebilirsiniz fakat eski save dosyalarının da çalışmadığı durumlar olabiliyor.önceki save dosyalarını kullanıp devam edemiyormuyuz
Linke git ne kadar basarsam basim beni alakasız sayfalara atıyor sayfaları kapatma ma rağmen düzelmiyor farklı link veya dosya olarak gönderirseniz sevinirim...• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Bu hata giderildi, tekrar indermek zorundasınız.Roxxy görevinde kızlar hafta sonları beni plaja davet ettiler ama elim boş gidemem diyor missy den tiyo aldım içkilerini aldım fakat görev olmuyor ve hata veriyor cumartesi öğlenden sonra git diyor gidiyorum hata veriyor Ekli dosyayı görüntüle 9340
Dediğim gibi ya sıfır oyun oynayacaksın ya da 20.9'dan kalan düzgün bir kayıt dosyası bulacaksın illa 20.9 olmak değil 1-2 ilerideki sürümden de (20.10/20.11 sürümü) kayıt dosyası alabilirsin. Sana önerim bulabilirsen 20.9 veya 20.10 sürümünden kayıt dosyası bulman.Peki bu durumda illa yeniden sıfır oyunmu açmam lazım ?
5 10 dakika mı? Peki teşekkür ederim. Silmiştim tekrar yükleyeyim ozamankeremahmet İlk açılışta uzun sürmesi normaldir. 5-10dk beklerseniz açılacaktır.
keremahmet İlk açılışta uzun sürmesi normaldir. 5-10dk beklerseniz açılacaktır.
Cihazınıza göre değişir genelde 5-10dk içerisinde açılıyor.5 10 dakika mı? Peki teşekkür ederim. Silmiştim tekrar yükleyeyim ozaman