Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
B

bruhexotic

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
oyunu indirdim bir süre oynadım kapattıktan sonra bir türlü başlatma kısayolunu bulamadım acaba ulaşabileceğim bir indirme linki var mı

S

Silinen üye 28892

bruhexotic Büyük bir ihtimalle defender tarafından silinmiş olabilir. Lakin oyun tek bir dosya olduğu için baştan indirmeniz gerekiyor.

C

Chello29

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna giriş yapmıyor şifreyi girdikten sonra atıyor oyundan

S

Silinen üye 28892

Oyuna giriş yapmıyor şifreyi girdikten sonra atıyor oyundan
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.

berkay07

berkay07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aga kullanıcı adı şifre yazdıktan sonra ilk ekranda yani adultoyunceviri iyi oyunclar diler çıkıyor bi daha da ilerlemiyor

L

Loces

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
0.20.9 sürümünü oynadım en son 0.20.10 sürümünü indirdim ancak sadece gece becca yı ziyaret etme görevi var ondan sonra bir görev yok. Sadece bende mi var bu sıkıntı yardımcı olabilir misiniz?

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
0.20.9 sürümünü oynadım en son 0.20.10 sürümünü indirdim ancak sadece gece becca yı ziyaret etme görevi var ondan sonra bir görev yok. Sadece bende mi var bu sıkıntı yardımcı olabilir misiniz?
Şu ana kadar gelen güncellemeler çoğunlukla teknik güncellemeler idi. Discord sunucumuza katılarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Üst Alt