Ben oyunu önceden silmiştim şimdi tekrar yükledim son kayıt dosyamdan devam ettim ama hiç yeni görev yoktu neden acaba?Teşekkür ederim. Neredeyse hiç güncelleme olmamış. Sadece 2 kişiyle konuştum 15 dkka bile sürmedi oyun süresi.
Ben oyunu açtığımda 1 tane görev vardı o da pizzacının komşunun kızıyla odasında konuşmam lazım tarzı bir görevdi. Bir de yeni güne uyandığında ana görev vardı bir tane mafya kızıyla görüşme başka da bir şey yoktu.Ben oyunu önceden silmiştim şimdi tekrar yükledim son kayıt dosyamdan devam ettim ama hiç yeni görev yoktu neden acaba?
Bizim sürümümüzde böyle bir sorun yok, hangisini verirsen ver kabul ediyor. Ama yine de ben aşağıya nasıl yapacağını yazıyorum.şu donut görevi olmuyor tüm seçenekleri denedim ne yapacağım yardımcı olur musunuz
Telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin, ilk açılışta biraz uzun sürebiliyor.Oyun açılmıyor. Siyah ekranda takılı kalıyor
Knk dc ye gel orada yardım ederler bende de oldu o hata Matt ilgileniyor düzeltecekPlaja gidince hata veriyor oyuna devam edemiyorum
Düzeltildi knkPlaja gidince hata veriyor oyuna devam edemiyorum
Sorun giderildi tekrar indirin sorununuz çözülecektir.Plaja gidince hata veriyor oyuna devam edemiyorum
Yükleme ekranı uzun sürüyor. Sadece açılana kadar beklemeniz yeterli.oyun yükleme ekranında kalıyor bi kaç kez kapatıp açtım gene olmuyor ne yapmalıyım
Takıldığınız yer neresi?Ben neden yukluyemiyorum?