Z
Zeki dayi
Kayıtlı Üye
Onuda kabul etmiyor bendeŞifre: KÖTÜÇOCUK
Onuda kabul etmiyor bendeŞifre: KÖTÜÇOCUK
Tech Update güncellemesi bitmeden buraya yayınlanmayacak.yeni sürüm çevirisi ne zaman gelir
Evet tekrardan indirmeniz gerekiyor.Merhaba . Güncelleme için telefonumdakı eski yüklediyimi silim bu indirib yüklememmi gerekiyor ?
asıl güncelleme gelmeden çevirmeyeceklermiş (haritalı güncelleme)Hocam en son 0.20.11 sürümü var diye gördüm. Suan cevriliyor mu? Ne zaman yayınlanır tahminen?
Çok teşekkür ederim hocam.asıl güncelleme gelmeden çevirmeyeceklermiş (haritalı güncelleme)
Kanka baya bi beklemen lazım. Sabret açılıyor en son.2 farklı linkten indirdim id pw yazdıktan sonra Adult Oyun ekranında kalıyor giremiyorum oyuna. Çözümü bilen var mı?
Oyunda oldukça çok sahne mevcut ayrıca kendisine özel galerisi de var ama oyunu oynamadan veya hile yapmadan açamazsın.bu oyun çok övülüyor hep önyargılı davrandım 2d oyun diye şimdi indirmeyi düşünüyorum sorum şu malum sahneler varmı yoksa boşa oynamayayım
Sex Note, The Grimm Reaper, Academy34
Dev paketini alırsan içinde yazan oyunlara betadan çıkana kadar erişim sağlarsınDev Güncelleme Paketi
aldığımda 1 aylık mı sınırsız mı hocam?
.Oley sts gelmiş <3 <3 <3
Linkleri geçmiyorsan buranın sorunu değil kardeşim yardım bölümünde linkleri geçmek için yazılı ve videolu anlatım var. Ayrıca oyunu kurup kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra en az 5 dk açılmasını beklemelisin çünkü ağır bir oyun.Yalan yanlış yorumlar oyun asla ama asla cihaza inmiyor insede kabul görmeyip açılmıyor