Açılması uzun sürüyor bekleyiniz.Oyunu telefonuma indirdim adult oyun çeviri yazan yer de kalıyor oyun yardımcı olacak biri var mı ?
depoda olmayınca ne yapmamız gerek oyun takılıp kalıyorNasıl hamile kalmıyor akşam depoda olmamasından mı bahsediyorsun?
Summertime Saga Maria Görevi Hatası - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman Bu linkte çözümünü anlattım.depoda olmayınca ne yapmamız gerek oyun takılıp kalıyor
çok teşekkür ederim peki yeni güncellemeler ne zaman gelecek
Tech Update bitince yeni güncelleme yayınlanır ama bu güncellemenin bitmesine daha çok var beklemeniz gerekecek.çok teşekkür ederim peki yeni güncellemeler ne zaman gelecek
eğer değişim yerde veya daha önceki yerlerde kaydınız varsa öyle oraya gelip değiştirebilirsiniz hikaye üzerinden geçilmişse yapılamaz diye hatırlıyorum da geri al seçeneği ne kadar yapılır o geldiğiniz yere göre değişir.Çok önceden Seçtiğimiz bir seçeneği değiştirme sansımız var mı eveeyi biseksuel yapmak istiyorum gakat yanlış seçeneği seçmişim ve üzerine çok fazla oynamışım
Bu linkte çözümü yazıyor Summertime Saga Donut Görevi Hatası - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Romanharolda donut veriyorum almıyor döğru donutu versem de
Aslında hiçbir şey yapmana gerek yok ama garantiye almak istiyorum dersenBen eski sürümde oynuyodum yeni sürüme geçerken ne yapmam lazım
What A Legend varHDR kapatınca siyah ekran sorunu çözülüyor, bu arada bu oyuna benzer bir efsane oyun var mı ilk defa böyle oyunlar oynuyorum?
Ana hikayede ilerlemen gerekiyor olabilir pizza teslimati yap 5 10 tane sonra deneMerhabalar.Eve görevlerinde pizzacıya gidip pizza almam gerekiyor ama ben pizzacıyı çok başlada açmıştım.Ne yaptuysam pizzacı bana pizza satmıyor.Dükkana girdiğimde sadece Tony var tezgahta(rehber videolarda tony ve maria duruyordu). oyun kilitlendi.
Eve görevlerinden geriye gitmekte sorunuz çözmez,pizzacı ilk açtığım yerlerden.Üzerine 6-7 karakterin görevleri fulledim .
Oluyorsun ama sadece onlarla yeni şeyler olmuyor.bu oyunda karakter pregant olduktan sonra bir daha o karakterle birlikte olamıyor musun?