adamsın reis
EvetAnagavat linkleri mi geçemiyorsun?
Oyunun görevlerin de Maria adın da bir kadının evin den çegiç ve keser istiyo ama evde yok bide ev sahibinin kızı üniforma istiyo çatı katın da o da yokNe hatasi alıyorsun?
kim ve karısı görevinde liu aşağılarken görülmesi gerekiyor diye hatırlıyorum ,uzun zaman oldu bitireliBeyler ben oyunu yeni oyun diyip hazır bitmiş şeklindeki yerden açıyorum kim ve karınısının görevi nasıl açılıyor bilen var mı yoksa başdan sıfırdan mı başlamam gerekiyor
çekiç ve keser anaokulu olan kadının yan tarafındaki eve girip pano gibi bir yerde olması gerekiyor dur foto atayım istersen?Oyunun görevlerin de Maria adın da bir kadının evin den çegiç ve keser istiyo ama evde yok bide ev sahibinin kızı üniforma istiyo çatı katın da o da yok
ve de ev sahibinin kızının üniforması tavan arasında anahtar ve sandalye olması gerekiyor açabilmen için anahtar eve girdiğinde askılıkta küçük bir anahtar,sandalyeyi almışsındır diye düşünüyorum o zaman tavan arasını açabilirsin.çekiç ve keser anaokulu olan kadının yan tarafındaki eve girip pano gibi bir yerde olması gerekiyor dur foto atayım istersen?
Yeteneklerini hileyle fulleyebilirsin ama o finali geçmek için çok hızlı olmak lazım. Ben sana yetenekleri nasıl fulleyeceğini anlatayım ilk önce oyundaki telefona bas sonra sol üstteki Wi-Fi simgesine bas buradan sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp onayla sonra solda kategori var oradan "Karakter" kısmına gelip "Tüm istatistikleri maks. (10)" seçeneğine bas ve bütün yeteneklerin tamamlandı.Final bölümü çok hızlı bunu nasıl geçerim yeteneklerin hangisini ful yapmam lazom
KÖTÜÇOCUKJenny'nın bilgisayar şifresi ne?
Aynen bu tür oyunlar haritalı olsun interaktif aynı seçimleri sen yapacanHaritalı olması anlamında mı?
Garajda tabure var onu alın.Abiler yardım etin, bu ponpon kız elbisesini nasıl alıyoruz tavan arasından neyin üstüne basıpda alcaz?
Girl House, My Cute Roommate (Sadece PC), Milfy City, Sex Note bunlar haritalı oyunlardan bazıları deneyebilirsin.Aynen bu tür oyunlar haritalı olsun interaktif aynı seçimleri sen yapacan