Sex Note, The Grimm Reaper, Academy34bana bu tür 3 5 oyun önerebilir misiniz (what a legendi biliyorum)
• Linke tıklayın.İndiremiyorum da nasıl indirebilirim(telefondan)
Oyun yapısı gereği geç açılıyor Android için 5-10 dk, PC için 20-30 dk sürebiliyor.Oyunu kurdum ve giriş yapıyorum ama oyun açılmıyor. Adultoyun çeviri ekranında kalıyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Evet, yapısından dolayı öyle her türlü cihazda kasma olasılığı var maalesef.Oyun Android'de yavaş mı bende yavaş kasıyor gibi ama kasmıyor
Oyunları indirirken yönlendirme sayfası olan Ay.link nasıl geçilir? - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman bu linkte nasıl indireceğin anlatılıyor.İndiremiyorum ki
Açılması uzun sürüyor bekleyiniz.giriş yaptıktan sonra adult oyun çeviri sunar kismanda kalıyor varmıdır bı çözümü hocam
Summertime Saga Donut Görevi Hatası - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman bu linkte çözümünü görebilirsin.Oyunda donut alma görevi bir türlü olmuyor oyunun dediğinin aynısını yapıyorum fakat olmuyor yardım eder misiniz?
Nasıl hamile kalmıyor akşam depoda olmamasından mı bahsediyorsun?Pizzacının karısını hamile bırakma görevi olmuyor, hamile kalmıyor yardım eder misiniz?
Şifre: KÖTÜÇOCUKKızın bilgisayarına nasıl giricem