Kanka ne yap biliyor musun Yardım Bölümü bu bağlantıya gir sağ üstte "Konu aç" yazısına tıkla oradan hata ile ayrıntıları (ne yapınca çıktığı vb.) ve hatanın ekran görüntüsünü paylaş.şöyle söyleyeyim sitenizden oyunu indirdim oyunu açtım kullanıcı adı ve şifreyi girdim önceden kayıtlı olanları sildim tertemiz başlangıç yaptım oyunda haritaya ve ana menüde ise kurabiyeler kısmına tıkladığımda ise bu hata çıktı
teşekkür ederim admin seni de meşgul ettiysem kusura bakma iyi günler dilerimKanka ne yap biliyor musun Yardım Bölümü bu bağlantıya gir sağ üstte "Konu aç" yazısına tıkla oradan hata ile ayrıntıları (ne yapınca çıktığı vb.) ve hatanın ekran görüntüsünü paylaş.
Oyuna herhangi bir kayıt dosyanı yükleyerek devam et sonra sağ üstte telefon var ona bas, telefonun da sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksin ona bas. Ardından hile menüsünü açmak için oraya "ANLIYORUM" yaz ve onayla. Sonra hile menüsünde ki "Genel" bölümünden "Kavanoz Sahnelerinin Kilidini Aç" yazan tuşa bas ve bütün sahneler açıldı. Hepsini izlemek için ana menüye dön "Kurabiyeler" seçeneğine tıkla oradan istediğin karakterin sahnesini izleyebilirsin.oyundaki her sahneyi nasıl açabilirim bir hile var mı ?
spor salonunda ama telefondanda hile kısmında olabiliyorOyunda güç arttırımı çok zor nasıl yapıcaz
1. Olarak kısaltma veya sansürlü olsa bile forumda küfür etmek yasak, bir daha edersen foruma erişimin engellenebilir. 2. Olarak linkleri geçmek için yardım bölümünde bununla alakalı yazı ve video mevcut buraya linkini bırakıyorum. Oyunları indirirken yönlendirme sayfası olan Ay.link nasıl geçilir? - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Romanİndirme linkine bir türlü ulaşamıyorum skcm reklamını ama artık
Tech Update'den önce çevirilmeyecek. Tech Update güncelleme ilerlemesi şuanda %51 civarlarında, yakın zamanda güncelleme beklemeyin.Yeni sürüm ne zaman çevrilir acaba heyecanla bekliyoruz
Summertime Saga Donut Görevi Hatası - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman bu linkte çözümünü anlattım iyi oyunlar.donut seçiyorum ama blu graze diyor donutu seçiyorum üzerine mapple drizle diyor onda seçiyorum götürüyorum pek sevmem diyor karakoldaki kızla adama soruyorum aynı şeyleri yaptım hatta farklı kombinasyonların tamamını denedim ama olmadı sorun nedir lütfen geçmem için yardım edin delircem ya değilse 1saat uğraştım olmadı hikayeyi okumak istiyorum
İndiremiomÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.