Donut Görevini Yapamayanlar İçin:Mia'nın yolunda donuts bölümünde takıldım kaldım. Hangi kombinasyonu denesem de Harold beğenmiyor neyi yanlış yapıyorum?
Buradan indirdiğine emin misin?arkadaşlar oyunu indirdim açtım oynarken daha başı sayılır okuldan çıkınca bahçeye çalışmak için ev açılıyo ve hata veriyor çıkmak gerekiyor çözüm var mıdır?
Geldi ama buraya upload edilmedi büyük ihtimalle "tech update"in bitmesini bekliyorlar. Tech update de çıkarsa o zaman çevirilip buraya upload edilebilir.Oyuna güncelleme mi geldi
0.20.8 sürümünü tamamen oynayıp bitirdiysen 0.20.9 sürümünde save dosyası kullanmana gerek kalmıyor oyuna girince yeni oyun tuşuna bas sonra karşına 3 tane seçenek çıkacak en sondakini seçerek devam edebilirsin tabi bunu 0.20.8 sürümünü oynadıysan yap.Oyunu eski güncelleme ile oynuyordum bunu gördüm eski save le yeni güncellemede oynamanın bir yolu yokmu sürekli yeniden mi başlayacağız
0.20.7 için de aynısı geçerli mi0.20.8 sürümünü tamamen oynayıp bitirdiysen 0.20.9 sürümünde save dosyası kullanmana gerek kalmıyor oyuna girince yeni oyun tuşuna bas sonra karşına 3 tane seçenek çıkacak en sondakini seçerek devam edebilirsin tabi bunu 0.20.8 sürümünü oynadıysan yap.
Sanırım değil emin değilim0.20.7 için de aynısı geçerli mi
Oyun yapısı gereği ağır olduğu için Android'de 5-10 dk PC'de ise 30 dk kadar sürebiliyor bu arada PC sistemine göre süre değişiyor.oyunu yüklüyorum kuruyorum Us Şifre Giriyorum sonra adultoyun çeviri yazısı ile kalıyor oyuna girmiyor nedeni nedir
Kesin bir bilgi yok ama muhtemelen tech update bitince çevirilir.0.20.11 çıktı ne zaman çevrilir
Bitti diye biliyorum ben acaba yanlış mı biliyorum?Kesin bir bilgi yok ama muhtemelen tech update bitince çevirilir.
Bu bilgilere nereden ulaşıyorsunuz? Nereden bakabilirimBitti diye biliyorum ben acaba yanlış mı biliyorum?