KÖTÜÇOCUKjenny laptop şifresi ne yazar mısınız günlükte altı çizili ne varsa denedim olmuyor
Herhangi bir linke basıp bekliyorsunuz sonra karşınıza çıkan "Devam Etmek İçin Tıkla" butonuna basıyorsunuz ve 5 saniye bekliyorsunuz, 5 saniye geri sayım bitince "Linke Git" butonu çıkıyor ona da basıyorsunuz sizi sahte bir siteye atacak hemen geri yapıp tekrar "Linke Git" butonuna basıyorsunuz biraz bekledikten sonra indirme sitesi açılacaktır ordan indirebilirsiniz.Bir türlü ay.link reklamlarını geçemiyorum yardımcı olur musunuz
Kendi PC şifren PC'nin sağ altında yazıyor yani "adultoyunceviri" Jenny'nin PC şifresi ise "KÖTÜÇOCUK" Jenny'nin PC'si şifreyi kabul etmezse günlük 8-9 sayfa açtıktan sonra deneyin.Kendi PC şifrem ve kızın PC şifresi nedir acaba ??
What A Legend (İngilizce), ACADEMY34 (Türkçe), The Grimm Reaper (Türkçe), Sex Note (Türkçe ama şuan erişimde olduğu için beta üyelik almanız gerekiyor).bunun gibi baska oyunLar soylermisiniz
tesekkurlerWhat A Legend (İngilizce), ACADEMY34 (Türkçe), The Grimm Reaper (Türkçe), Sex Note (Türkçe ama şuan erişimde olduğu için beta üyelik almanız gerekiyor).
Kayıt dosyaları nereye atılır?Ağalar benim eski save dosyalarımı bu versiyona nasıl entegre ederim? Baştan oynamak istemiyorum, yeni hikayeye atlarsam da eski oynamadığım kısımları oynatmıyor. Yardım lütfen.
Rica ederim.tesekkurler
Ağaç evin orada veya garajda olması lazımBu flütü nasıl yapcaz ya odun parçası bulamadım bir türlü
Bu kayıt normal olarak açılmadı hatası alıyorum. Kaydım ilerlese bile bazı karakterler ve mekanlan mevcut değil. Yeni sürümü indirdiğim halde. Başka bir yolu var mı acaba?Kayıt dosyaları nereye atılır?
Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> (Oyun İsmi)
Pc %appdata%/renpy
Bazen oyunda büyük değişiklikler yapıldığı için kayıt dosyaları çalışmayabiliyor.Bu kayıt normal olarak açılmadı hatası alıyorum. Kaydım ilerlese bile bazı karakterler ve mekanlan mevcut değil. Yeni sürümü indirdiğim halde. Başka bir yolu var mı acaba?